DirtySanchez

Member
  • Content count

    874
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

883 Excellent

About DirtySanchez

  • Rank
    Underboss

Personal Information

Recent Profile Visitors

7540 profile views

Single Status Update

See all updates by DirtySanchez

  1. hey saw you r answer to some post in here about cup and exile i have a problem i hope you can help me with

    i have and exile server with the namalsk map on it, i've installed all the cup mods

    and i have changed my  ExileServer_system_process_preInit.sqf file so it will accept the Cba_a3 with a copy past of this

    ["ExileOPC", "onPlayerConnected", {[_uid, _name] call ExileServer_system_network_event_onPlayerConnected}] call BIS_fnc_addStackedEventHandler;
    ["ExileOPD", "onPlayerDisconnected", {[_uid, _name] call ExileServer_system_network_event_onPlayerDisconnected}] call BIS_fnc_addStackedEventHandler;

    my server is now running all the mods and all the weapons and vehicles are listed in my Infestar admin program but do not appear when i try to spawn it in ? i says spawning in front of me but nothing appear! 

    do i need to add something in or link, am I missing something?, right now i do not need them in my loot table or them to spawn on the map.

     

    seen you post something about  config.cpp i have not added all the cups in that or the cba_a3 du i need to ?

    1. DirtySanchez

      DirtySanchez

      not properly running the mods on the server will get you that result, client is running mods so infistar will show you what you have available, but when you spawn it the server has no idea what you are spawning in. 

      so to start, the mods in question are not properly running on the server. get those working to fix your infistar spawning in items from cup issue

    2. InCoMpLeTe-T

      InCoMpLeTe-T

      okay, installed the @cub_terrains-units-vehicles and weapons in my server folder like i would install all the mods, and put the keys in my keys folder

      and that also done with cba_a3 do i need to do more ? for them to run ? 

      i sry to bother you with but im new to this and this is the only issue i have not been able to fix -.-