• Announcements

    • Flosstradamus

      Official Discord   03/15/17

      https://discord.gg/FMkqWpF Click the link above and join our Official Discord!  Chat with developers and get quicker support!
    • Vishpala

      New XM8 Discord Bot   05/15/17

      Our new XM8 Discord Bot will send you notifications about events happening in-game, even if you are not online!  Read about it on the Devblog:  
    • WolfkillArcadia

      1.0.4 "Pineapple" Release   03/08/18

      Inmates! We have launched 1.0.4 update for Exile. You can read about the release here:   
    • WolfkillArcadia

      Exile Server 1.0.4a hotfix out!   03/09/18

      Server owners! We pushed out 1.0.4a hotfix for Exile server. You will need to merge/replace the following files:
      ExileServer_object_lock_network_grindNotificationRequest.sqf
      ExileServer_object_construction_network_*.sqf

      Just download the server files from the downloads section. 

Poptart4050

Member
  • Content count

    109
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Poptart4050

  • Rank
    Capo
  1. I'm also having same issue with Malden 3 buildings.. Land_Mil_Barracks_i_EP1 is my main issue. I got loot in the rest just not that building and 3 others.
  2. I am having this problem on Malden after update and a few other buildings the old fix does not seem to work .. Any ideas on how to fix ? I would be grateful for some help... I Tried this variation after comparing the files https://pastebin.com/wd5DmRfb
  3. Good Job adding Exad..
  4. Looking for this script is it still around the link is dead?
  5. some reason this simple script not working form me...Any ideas just loops the server?
  6. Same problem
  7. Thanks for the offer. Figured it out. Realized that the remote exc moved lol. Forgot to add that bit back.
  8. Could someone be interested in helping me out. I have exad working installed infistar and been playing with it for a week still can't nail down issue. I have TeamViewer. If you want more info let me know I will post. Exhad completes the motion but nothing happens.
  9. Hi, I have a free server that I currently am running exile on. Lookin for a someone or people that are interested in playing around and just seeing what we can create together.. I am not going for population of the server or anything like that just fun times scripting and making stuff that can be released to the public ... This will project will be a test environment that we can play on and test our creations ... The sky is the limit on what we can do.... Hope to hear from ya soon.... my discord https://discord.gg/53ZFgQA also have ts3 upon request ...
  10. Looking for some semi serious people to play as a group on a exile server. I have over 2k hrs have about all the mods. I prefer Chenarus or a custom map. I donot care for altis. Please have a mic and have a sense of humor.
  11. exo

    I'm interested in helping out. I have plenty of admin experience and tons of hrs on arma.
  12. Me to want to get together ? if so add me on steam cfout4050 or poptart. I have over 2k hrs on arma 3 and a mic
  13. I'm willing to pay some one to do my be filters. Any one interested needs GitHub account so I can add you to that folder. Our community runs RHS Xad battle zones dms vemf infistar r3f. I know how to do them just been working 12+ hrs days. There is a crap load of them this will be no easy task.
  14. Having same issue as all of you above .... Seems like its a exile bug...
  15. Got same issue.. Let me know if you find a fix..