• Announcements

    • Flosstradamus

      Official Discord   03/15/17

      https://discord.gg/FMkqWpF Click the link above and join our Official Discord!  Chat with developers and get quicker support!
    • Vishpala

      New XM8 Discord Bot   05/15/17

      Our new XM8 Discord Bot will send you notifications about events happening in-game, even if you are not online!  Read about it on the Devblog:  

yesyesjo

Donator
  • Content count

    283
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by yesyesjo

  1. me neither. sorry...
  2. hehe... idk if its working, because all textures are gone now... thx man, anyway... i report back, if i know more
  3. no https://pastebin.com/GRtj3mNR but it didnt affect any row or cell in the database...
  4. [[0,"mpmissions\__cur_mp.xcam_taunus\tfs\textures\camo8_flecktarn.paa"]] [[0,"mpmissions\__cur_mp.xcam_taunus\tfs\textures\camo9.paa"],[1,"a3\drones_f\soft_f_gamma\ugv_01\data\ugv_01_int_indp_co.paa"],[2,"a3\data_f\vehicles\turret_indp_co.paa"]] [[0,"#(rgb,8,8,3)color(0,0,0,0)"]] [[0,"#(argb,8,8,3)color(1,0.75,0.84,0.2)"],[1,"#(argb,8,8,3)color(0,0,0,0.6)"],[2,"#(rgb,8,8,3)color(0,0,0,0)"]] ["\A3\Soft_F_Exp\LSV_01\Data\NATO_LSV_01_dazzle_CO.paa","\A3\Soft_F_Exp\LSV_01\Data\NATO_LSV_02_olive_CO.paa","\A3\Soft_F_Exp\LSV_01\Data\NATO_LSV_03_olive_CO.paa","\A3\Soft_F_Exp\LSV_01\Data\NATO_LSV_Adds_olive_CO.paa"] ["exile_assets\texture\vehicle\Exile_Hunter_Black_co.paa","exile_assets\texture\vehicle\Exile_Hunter_Black_Back_co.paa"]
  5. lol sorry, that was the rpt from our live server... here you go: https://pastebin.com/8eFCJqBE
  6. not working... here is the rpt: https://pastebin.com/ZYXSYheg guess we have some error somewhere...
  7. thx, man! again... i had to find out the "hard way" yesterday evening, because i forgot this override after the update... lol... so much overrides and changes... oh boy, we will only do exile stock servers in the future...
  8. thx, i guess/hope this will work. i will try later after work... but why did this change suddenly? idk
  9. hmm... doesnt work...
  10. array
  11. hey guys! since the exile update its seems our textures are not loaded from the database: _vehicleObject setObjectTextureGlobal [_forEachIndex, _> 18:18:33 Error position: <setObjectTextureGlobal [_forEachIndex, _> 18:18:33 Error Type Array, expected String 18:18:33 File exile_server\overrides_xdb3\ExileServer_object_vehicle_database_load.sqf, line 106 18:18:33 Error in expression <e isEqualTo "") then this is from exile.ini: [loadVehicle] SQL1_1 = SELECT id,class,spawned_at,account_uid,is_locked,fuel,damage,hitpoints,position_x,position_y,position_z,direction_x,direction_y,direction_z,up_x,up_y,up_z,cargo_items,cargo_magazines,cargo_weapons,pin_code,vehicle_texture,deleted_at,money FROM vehicle WHERE id = ? SQL1_INPUTS = 1 OUTPUT = 1,2-STRING,3-STRING,4-STRING,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21-STRING,22,23,24 perhaps just change "21-STRING" to "21" ? thx a lot... cheers
  12. thx for helping out here @Bullgrandger!! glad you found the prob...
  13. please delete my post
  14. @Ghost [TPR] + @DerFlesicher86 please check your complete installation and your startparameter...
  15. Hey guys, we experienced an old problem on Taunus: the Z are sometimes (!) not walking. Especially in rain. They get the player as target, turn around but don't walk. Someone has a hint for me? cheers and thx
  16. nice and sorry again for the mix up!
  17. Lol sorry.. I copy paste mixed up the container and construction file again. I was in a hurry... it has to be _constructionObject of course...
  18. look in the end...
  19. hmmm yeah we got the same problem. i cannot say if its related to our mod, we did the following: in the file: ExileServer_object_construction_database_load put the following code: _ constructionObject allowdamage false; at the end of file and before: _ constructionObject But this is only working after the next restart when an object was placed... hope i could help cheers!
  20. hey guys, a lot of our players get kicked with the following log message: Not Local PlayerObject (S): Exile_Unit_Player with netId 2:34272 @[5152.07,1619.88,0.00143433] i cannot narrow it down. seems to happen while standing around doing nothing. but after they planted a charge. dont know if this is connected... someone has an idea? thx and cheers!
  21. thx, torndeco! i will try that...
  22. yeah... your right! sad, bad true...
  23. hey folks! our players are reporting, that the bases are not despawning when the forgot to pay the protection money. someone can confirm this problem? and it seems, that exile is not sending messages to the mobilephone app with 64bit. or? thx and cheers! yes