• Announcements

    • Flosstradamus

      Official Discord   03/15/17

      https://discord.gg/FMkqWpF Click the link above and join our Official Discord!  Chat with developers and get quicker support!
    • Vishpala

      New XM8 Discord Bot   05/15/17

      Our new XM8 Discord Bot will send you notifications about events happening in-game, even if you are not online!  Read about it on the Devblog:  

UnDeadClank

Member
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About UnDeadClank

  • Rank
    Bambi
  • Birthday March 26

Personal Information

  1. First i have a problem at the begin of my Console: 18:11:10 Conflicting addon TRYK_Uniform in 'zara\', previous definition in 'tryk_unit\' Than i have this problem : i thougth this secound one is because i have a Linux Server, but in this folder are every Name written like this. -> http://prntscr.com/ea00dn <- so i think its not the case sensetivity
  2. @Hakimos man, i love you... i renamed the folder, because i massing around with some things....
  3. Yes i did the Key to the Server Key folder. I also renamed everything to lower case. So linux has no problems
  4. You read that i only have CUP_Weapons installed ? And the requirement ist Weapons 1.8.1 -> CBA A3
  5. @Hakimos http://cup-arma3.org/download <- There are the requirements
  6. Hey Guys, maybe someone here can help me... Server - Linux - Debian http://pastebin.com/VT59QWdL <- Full log -mod=@exile;@armaEnhancedMovement;@Extended_Base_Mod;@AdvancedRappelling;@AdvancedSlingLoading;@AdvancedTowing;@AdvancedUrbanRappelling;@sm_zombz;@TRYK;@CBA_A3;@CUPWeapons; -servermod=@exileserver; The Problem that i have is: http://pastebin.com/a4yhqnVB <- Problem @CBA_A3;@CUPWeapons; <- I think this is the Problem but i don't know why. I also try to run the Server only with this: http://www.armaholic.com/page.php?id=23242 I read this should also work, but same Error. Every Key is also in the Server Root Key-Folder I renamed everything to lower case ( because Linux )
  7. Yeah saw it. I used the old Config file. and do you know why i dont get the Restart-Announcementto work ? Config: http://pastebin.com/x8YSKVNE @infiSTAR
  8. @infiSTAR Newest Update: 17:09:54 "<infiSTAR.de> 0 - loading AntiHack.." 17:09:54 "<infiSTAR.de> 0 - Thread MAIN: none-threaded code compiled and/or sent!" 17:09:54 "<infiSTAR.de> 0 - Thread BEFORE MAIN: adding to main string.." 17:09:54 Error in expression <awn {}; _iterations_lasttime = time; "; if(_fix_trader_dupe)then{ _asd = _asd + > 17:09:54 Error position: <if(_fix_trader_dupe)then{ _asd = _asd + > 17:09:54 Error if: Type String, expected Bool 17:09:54 File a3_infiSTAR_Exile\EXILE_AH.sqf, line 1214 17:09:54 Mission read. 17:09:54 Connected to Steam servers
  9. @infiSTAR Thx :3 Did you also know why the Restart Notification dont work ?
  10. @xstreme do you have the Announcement working ?
  11. Yeah i double checked the serverCommandPassword too ^^ and also changed it to something very simple only Numbers and letters. Doesn't help sadly
  12. Good Evening everybody, i made a new Linux Debian Jessie Server. I installed Infistar everything works perfektly, i can spawn stuff and do every command in Infistar. Only when i use TimeBan, Ban or Kick there come this Errors: Errors: http://pastebin.com/fHC8UAdd Also the Restart Announcement didn't work, it dont show a Message. The funny thing here is when i Kick, ban, TimeBan someone or me there is a Message that the person is ban or so, but nothing happend Here my config for the Announcement: http://pastebin.com/x8YSKVNE Ohh i forgot, when i use the Debug Console and kick or ban someone there it works perfekt!
  13. Ok maybe you need more informations. Here are some Start Parameter: ./arma3server -profiles=/home/undeadclank/server/dwk_arma3_exile/profiles -name=cserver -cfg=config/basic.cfg -config=config/server.cfg -autoInit -mod=@exile\; -servermod=@exileserver\; Addons and Scripts: - Infistart - Exile - ExileServer - GPS Check for Map Markers - http://www.exilemod.com/topic/8793-gps-check-for-map-markers/ - 1st person in Combat - http://www.exilemod.com/topic/12944-updatedexile-1st-person-in-combat-mode-and-in-vehicle/?page=1 If you need more tell me!
  14. Hey Guys (: I am new in Arma 3 Server building, so after a while trying some things. I installed InfiStar and everything works finde, BUT... When InfiStar restarts the Server with #shutdown ,#restartserver or i try it via admin on Server this happend: 4:26:32 Admin logged in, player: Clank, playerUID: --- 4:26:32 Admin logged in, player: Clank, playerUID: --- 4:26:40 Deinitialized shape [Class: "C_Soldier_VR_F"; Shape: "a3\characters_f_bootcamp\common\vr_soldier_f.p3d";] 4:26:40 Deinitialized shape [Class: "Underwear_F"; Shape: "a3\characters_f\common\basicbody.p3d";] 4:26:40 Deinitialized shape [Class: "Exile_Unit_GhostPlayer"; Shape: "a3\characters_f\common\invisibleman.p3d";] 4:26:40 Deinitialized shape [Class: "Exile_Unit_Player"; Shape: "a3\characters_f\common\coveralls.p3d";] 4:26:40 ../lib/Network/networkServer.cpp ClearNetServer:NOT IMPLEMENTED - briefing! 4:26:41 String id 2366 is not registered 4:26:41 4:26:52 Critical:Destroying running thread! 4:26:52 Critical:Destroying running thread! 4:26:52 Critical:Destroying running thread! 4:26:52 Critical:Destroying running thread! 4:26:52 Critical:Destroying running thread! 4:26:52 Critical:Destroying running thread! 4:26:52 Critical:Destroying running thread! I don't know why and what i can do against this...