• Announcements

    • Flosstradamus

      Official Discord   03/15/17

      https://discord.gg/FMkqWpF Click the link above and join our Official Discord!  Chat with developers and get quicker support!
    • Vishpala

      New XM8 Discord Bot   05/15/17

      Our new XM8 Discord Bot will send you notifications about events happening in-game, even if you are not online!  Read about it on the Devblog:  
    • Eichi

      Malden Support!   07/13/17

      The server files on the download page have been updated to ship with a Malden mission file! <3

DarkReaper

Member
  • Content count

    32
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About DarkReaper

  • Rank
    Bambi
  1. Hey Guys, I was wondering if this killmessage is still legit and would it work with exile version 1.0.2 https://github.com/ispan55/ExileMod-KillMessages since not sure if things changed much into ExileServer_object_player_event_onMpKilled.sqf .
  2. Hey Guys, Russian Roulette doesn't work properly perhaps a filter issue maybe, Because it was working until Arma 3 update 1.68 came around, what is going on with that is people get into Russian Roulette but get ported out straight away and sitting in trade zone in sky the game still can start but that shouldn't happen also if i just go into Russian Roulette i got no problem also since i am admin so probably maybe filter issue who knows.
  3. Yeah i try that didn't work for me sadly, but thanks i might figure it out already 2hrs busy just with be filters with scripts mostly yay... guess can add more hrs or days into that lol
  4. Yeah i got that, getting kicked from Be Filter ^.^
  5. Hey Guys, I am fighting with be filters so far with scripts going good until i need put line into remoteexec... So i try import this #0 "admintoolkit_network_receiverequest [R Alpha 1-1:1 (SniperWolf) REMOTE,"login",""]" i only got this in my Remoteexec (sadly it didn't work out) //new 7 "" !="true" !="vehicle this land 'LAND'" !="exileserver_system_network_dispatchincomingmessage.*" !="admintoolkit_network_receiverequest [R Alpha 1-1:1 (x) REMOTE,\"login\",\"\"]" Any Idea
  6. Ty Tinboye i will try that method. i did had it like you said use " " that wasn't case but space break was issue =) Ty for information problem solved.
  7. Hey guys, can somebody help me with a big issue, so i added server into a3 launcher and it load pretty much all mods, but only 1 not @Enhanced Movement mod =(. So when i join server i can't jump or climb over stuff since it ain't loaded well i believe my parameters are good -mod=@Exile;@CBA_A3;@Zombies and Demons;@Extended_Base_Mod;@Arma Enhanced Movement; I know many people had this problems and they sorted out sadly enough by searching google and stuff i couldn't find the solution for it =(. I hope somebody can help me cheers ^^
  8. Solved
  9. i agree with people above me admin abuse their power and nothing else.. go host private server admin and add some friends... Give yourself all stuff and don't do mission then ruin people game play fun enough said..
  10. This server is so bad.... Because 1. Admin Abuse, they use their power just teleport when you see a admin and then poof they behind you or with heli just poof out of nothing not even hearing it coming towards ya it just flying above your head.... was on a mission and i know admin was as well he change weather so fast it was sunny first then boom rain and thick fog after it he already looted the crate and boom it was all clear like nothing happened and i was gonna check crate and nothing was in it anymore... When you finally build up your base fully with concrete walls and stuff Admins just go inside your base or blow a hole into it and steal flag 5 times already yeah yeah really nice... 2. Lie and deny that they did something wrong try tell head admin and he did something later they was doing it again and seems nothing got solved.... 3. Pretty hard core lag when they abuse the power never will return towards that server done with sick people like that also admin has fully base concreted walls and all but if you got it beware they will destroy it fast also when you're good they can't stand losing so they cheat their ways in with admin abuse...
  11. Funny enough i try new version again... And it worked i discover also something i had double @ infront of mod, mod run even on my server but when i remove 1 "@'' meh my stupid mistake and it worked all fine, silly me xD.
  12. Pretty much yeah ty for info red_ned wonder why new version isn't working but maybe i will retry it later and otherwise i hold on older version.
  13. Hey red_ned, Well i try TRYK Multiplay-Uniform fix with older version TRYK Multi-play Uniforms Pack 0.9.4b and it works on server, i rejoin my server and still i was wearing it. P.S for jonzie pack was 1 vehicle forgotten "Jonzie_Ambulance", that class wasn't include maybe it had a purpose for not import it?
  14. You mean this 1 for fix? https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=741196544&searchtext=TRYK Oh i don't blame script at all =) I love it so nicely done you saved my time a lot red_ned. Since i use this mod: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=779520435&searchtext=TRYK
  15. Well sadly need to remove TRYK mod off my server doesn't work =(. Since when i buy at the Trader a TRYK Item like a uniform or headgear of TRYK and restart server or just rejoin server it disappear unless somebody know this issue and got a fix for this or nobody has this problem but i did something wrong then?