• Announcements

    • Flosstradamus

      Official Discord   03/15/17

      https://discord.gg/FMkqWpF Click the link above and join our Official Discord!  Chat with developers and get quicker support!
    • Vishpala

      New XM8 Discord Bot   05/15/17

      Our new XM8 Discord Bot will send you notifications about events happening in-game, even if you are not online!  Read about it on the Devblog:  

Reynevan

Member
  • Content count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Reynevan

  • Rank
    Bambi
  1. That's what I'm using as well, I mentioned it in my first post but it's seems to be physically impossible to add them one by one, there's just too many of them.
  2. Hi! I've been struggling with particular annoying Battleye filter(s) on my server. I'm using BattlEye Auto-Exception Generator to create exceptions since I know jack shit about them and don't want to mess anything up but one of those filters is giving me serious headache. 22.02.2018 20:50:17: Reynevan (5.134.70.232:2304) 42cf3e073ee08a65581a28c5ae26bd6f - #3 "imple without class;"; if (_autolog) then { "bi_Logger" callExtension format["_diagSimpleObjectPerformance.csv<<trunc<<%1",_csv" This appears every other log-in attempt and won't go away no matter what. However if I decide to re-log without doing anything it just drops me straight into the game without any issue. I already Googled shit ton of threads about similar restrictions but I found only one about this specific one and even those guys didn't manage to solve it. For now I just made it so Battleye doesn't kick for that restriction, it just logs it, however that caused loads of other Battleye restrictions to pop out, again, every other log-in attempt. I've been adding them one by one since I don't know any better method but there seems to be no end to them and at this point (since #3 wasn't going away) I'm wondering if they'll ever stop popping out. I've cleared every other Battleye restriction that was appearing directly in-game and I don't have any issues except those log-in motherf's.... My current scripts.txt: https://pastebin.com/9AA8NPPr Last .rpt after ~15 minutes of mission testing: https://pastebin.com/tvBsK72W Could someone help me? EDIT: Yes, I am using InfiSTAR and no, I haven't been messing with Battleye exceptions before installing infiSTAR EDIT2: Example of "post #3" restriction: https://pastebin.com/EqkMdn1i - I obviously see that it has something to do with RHS however not only I don't know how to tackle them all at once they also have been popping in such a ridiculous amount that I'm literally helpless... As for the mod list, I'm using CUP Terrains Core, DS Houses, Chernarus Redux, Ryan Zombies, Extended Base Mod, RHSUSAF, RHSAFRF, RHSGREF
  3. I installed DMS on my server and configured it to my liking and everything works excellent. Except for the fact that any attempt at changing bot's loadout (namely removing some weapons) prevents mission add-on to load at all. If I leave bot's items intact everything works fine but if I decide to remove as much as one weapon, everything goes to shit. Any ideas?
  4. I installed DMS on my server and configured it to my liking and everything works excellent. Except for the fact that any attempt at changing bot's loadout (namely removing some weapons) prevents mission add-on to load at all. If I leave bot's items intact everything works fine but if I decide to remove as much as one weapon, everything goes to shit. Any ideas?
  5. I already eliminated that duplicate class but it didn't help. However it just magically started working after one boot and has been working ever since. I got Arma'd for a while, I guess. Thanks for help!
  6. I just edited my post saying that there was a duplicate but it didn't change anything.
  7. By trial and error method I learned that both versions of the code are correct and working - we just probably used different tools. I found out that problem lies in a line somewhere below 600th because if I remove everything below line 600 server boots up fine and loot works great. EDIT: Found a duplicate and removed it but it didn't affect anything.
  8. I went ahead and redid every loot spawn position for Redux by myself, it was definitely worth it. However something in my loot positions is preventing server from fully booting up. It was working before I put in last few buildings positions however for the life of me I can't figure out what is wrong with any of them. Every "class" is tabbed in, everything is opened/closed by parentheses and I'm starting to pull my hair out, lol... https://pastebin.com/fAbpzP2Y Can anyone see anything wrong here?
  9. Hi! First of all, I'm a new to the A3Exile configuration and this is my first attempt at configuring Exile server so, please, bear with me. I have couple of issues with setting up loot on Chernarus Redux: Lots of custom Redux buildings spawn loot in the air (https://i.imgur.com/vv7Y5Wo.jpg ; https://i.imgur.com/zCJUSZu.jpg) Industrial garages spawning military-grade loot (https://i.imgur.com/RGnEjdK.jpg) These custom military tents not spawning loot (https://i.imgur.com/vcq3z7U.jpg) Survivor camp in Chernogorsk and military base in Kamenka not spawning loot at all (https://i.imgur.com/RxpaZpP.jpg) Things I've done so far to resolve the problem: Added custom code and override file to my mission folder (http://www.exilemod.com/topic/24421-chernarus-redux-loot-spawns/) Added Chernarus Redux Loot Positions (http://www.exilemod.com/topic/24839-chernarus-redux-loot-positions/) Changed override file in the override folder to Kupilion's version (http://www.exilemod.com/topic/24421-chernarus-redux-loot-spawns/?do=findComment&comment=175807) However I still get the same issues. Some custom areas like Balota airfield are spawning loot just fine (except the damn tents), most of the houses from DS Houses are spawning loot either on the ground or the table but some of the buildings are spawning loot god knows where (multi-room industrials or apartment buildings). Could someone help me with that?