Akku

[SOLVED] HELP Infistar

7 posts in this topic

14:16:00 "<infiSTAR.de> 0 - serverCommandPassword   is defined in your servers config.cfg"
14:16:00 "<infiSTAR.de> 0 - serverCommandPassword   has to be set it in EXILE_AHAT_CONFIG.sqf where it says _serverCommandPassword = "changeme";"
14:16:00 "<infiSTAR.de> 0 - infiSTAR will not START if passwords are not set properly!"

serverCommandPassword                        = "xxxx"; (in CFG)

and 

serverCommandPassword = "xxxx";   (IN EXILE_AHAT_COFIG.hpp) both are same 

its calling  EXILE_AHAT_CONFIG.sqf and we have IN EXILE_AHAT_COFIG.hpp 

USING Version V0027A 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

You'll find the file EXILE_AHAT_CONFIG.sqf in the serverside .pbo

Share this post


Link to post
Share on other sites

It takes the password you set in

exile_server_config.pbo -> config.cpp with priority.

If you did not touch that pbo (the password in there) it takes the one from the EXILE_AHAT_CONFIG.hpp

 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am just changing how it gets the password so there is no way to have it set wrong because it will simply test both and one has to be set right ^^

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, infiSTAR said:

I am just changing how it gets the password so there is no way to have it set wrong because it will simply test both and one has to be set right ^^

Thanks it works now :rock:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.