11 posts in this topic

So when adding an item mod such as MAS NATO vehicles and running DMS do you need to add the class names or a script to it? problem is I keep getting kicked from the server before load? and theres this: "Missing addons detected:
14:47:37   mas_eli
14:47:37   mas_f35c
14:47:37   mas_tank
14:47:37   mas_vehicle
14:47:37   mas_vehicle_c
14:47:37 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.mas_eli, mas_f35c, mas_tank, mas_vehicle, mas_vehicle_c "

Share this post


Link to post
Share on other sites

mission file in mission pbo, like this

Spoiler

version=12;
class Mission
{
 addOns[]=
 {
  "exile_client",
  "a3_map_altis",
  "mas_apc",
  "mas_brdm",
  "mas_uh1y",
  "mas_uh60m",
  "mas_ural",
  "mas_veh_f_35c",
  "mas_vehicleweapons_core",
  "mas_vehicleweapons_fia",
  "rhs_c_btr",
  "rhsusf_c_fmtv",
  "rhsusf_c_heavyweapons",
  "rhsusf_c_troops",
  "rhs_c_troops",
  "rhs_c_trucks",
  "rhsusf_c_airweapons",
  "rhsusf_vehicles",
  "rhsusf_c_weapons"
 };

just keep adding whichever crops up, if you don't add any people can join without the mods but not see anything they don't have, adding the vehicles classes prevents this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
51 minutes ago, red_ned said:

mission file in mission pbo, like this

  Reveal hidden contents

version=12;
class Mission
{
 addOns[]=
 {
  "exile_client",
  "a3_map_altis",
  "mas_apc",
  "mas_brdm",
  "mas_uh1y",
  "mas_uh60m",
  "mas_ural",
  "mas_veh_f_35c",
  "mas_vehicleweapons_core",
  "mas_vehicleweapons_fia",
  "rhs_c_btr",
  "rhsusf_c_fmtv",
  "rhsusf_c_heavyweapons",
  "rhsusf_c_troops",
  "rhs_c_troops",
  "rhs_c_trucks",
  "rhsusf_c_airweapons",
  "rhsusf_vehicles",
  "rhsusf_c_weapons"
 };

just keep adding whichever crops up, if you don't add any people can join without the mods but not see anything they don't have, adding the vehicles classes prevents this

version=12;
class Mission
{
 addOns[]=
 {
  "exile_client",
  "a3_map_altis",
  "mas_apc",
  "mas_cars",
  "mas_eli",
  "mas_f35c",
  "mas_tank",
  "mas_vehicle",
  "mas_vehicle_c"

This my from the mission.sqf, I took DMS to see if it was conflicting but still getting the same warning message

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure you copied the key from the mas/keys folder into the servers key folder. And I'm hoping you also are running the mod on the server and client of course?

Share this post


Link to post
Share on other sites

of course both are updated and in my client and server, keys as well client and server. Do you think infinstar or A3AXI is conflicting in my rpt it only says that im missing the mas_ addons

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strange. Shouldn't have any errors with keys there. I'll check when home after work

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well im running @mas on our servers, altis, esseker, namalsk, cherno... and none of them have i had to modify the mission.sqm. 

Example here is Esseker:

version=12;
class Mission
{
	addOns[]=
	{
		"exile_client",
		"esseker",
		"A3_Characters_F"
	};
	addOnsAuto[]=
	{
		"exile_client",
		"A3_Characters_F",
		"esseker"
	};

No MAS. My guess is the mod hasnt loaded correctly either on client or server. linux server?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, happydayz said:

Well im running @mas on our servers, altis, esseker, namalsk, cherno... and none of them have i had to modify the mission.sqm. 

Example here is Esseker:


version=12;
class Mission
{
	addOns[]=
	{
		"exile_client",
		"esseker",
		"A3_Characters_F"
	};
	addOnsAuto[]=
	{
		"exile_client",
		"A3_Characters_F",
		"esseker"
	};

No MAS. My guess is the mod hasnt loaded correctly either on client or server. linux server?

no windows dedicated, Idk i'll play around with the files and see if I can get it to work i'll update here if I figure it out for someones FYI

Share this post


Link to post
Share on other sites

Paste a pastebin of your server and client rpt and I'll take a look :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.