• 0
Yuteruka

My truck just gone nowhere??

Question

Hi, my truck suddenly disappeared after i got killed and respawned at the battlefiled, the base camp at Pygros.

It contains everything i looted for long time.

Can anyone tell me what to do??

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

This is the website of the mod. We do not host any servers. Please contact your server admin for in-game support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi, thank you for the quick reply. 

Funny, I was told to post at Official forum whatever the bug caused by the server admin.

Its Kongaribacon of Japan.

Is this not official forum? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

No, this is it not the forum you are looking for.
Please ask the server admin for the correct website of the server that you are experience the issue with.
 

 

Edited by Storm18

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
14 minutes ago, Yuteruka said:

Hi, thank you for the quick reply. 

Funny, I was told to post at Official forum whatever the bug caused by the server admin.

Its Kongaribacon of Japan.

Is this not official forum? 

 

I'm not too sure but I think the admin meant was to post it on "their" forums not on the Exile Mod forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Maybe the server admin meant that it's a bug with the mod (or Arma 3) and that he should post here to discuss if it's an Exile bug.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Here's another question...what killed you? Was it another player? Did that player perhaps take your vehicle after killing you?

Or were you fighting AI? Is it possible they destroyed your vehicle after they killed you? Some AI are vengeful like that...

Oh, another thought too...did you get back to the "battlefield" before or after a server restart? And did the vehicle you were using for a "long time" happen to be a spawned vehicle? Spawned vehicles are deleted at restart and respawn again in different places.

There are any number of reasons that it might have been gone when you got back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.