• 0
tecknotot

Hatchback animation is bugged

Question

I'm not sure if its on other servers but the animation on all hatchbacks is glitched and when youre driving it, the doors, wheels and other parts are swinging around like arms flailing in a circle.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Hey,

I have reported this problem two months ago or so to Bohemia. It happens in Arma in general, but only sometimes. There is a small chance that this happens in the editor when you start Arma without any mods, too. 

Unfortunately, there is nothing we can do :( 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
24 minutes ago, tecknotot said:

I'm not sure if its on other servers but the animation on all hatchbacks is glitched and when youre driving it, the doors, wheels and other parts are swinging around like arms flailing in a circle.

 

Hi i have that to!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

I had the same issue but for some reason I fixed it,  If those vehicles were added to addons ( A3xAI, DMS et al)  check your settings for duplicate.

 

DC

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have seen in some new exile HMMWV vehicles too. Other model of HMMWV are well. 

It's so strange!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.