Sign in to follow this  
Followers 0

What am I doing wrong here?

1 post in this topic

Hi, testing a persistent vehicle spawn and this is what I have

_vehicleClass = "Exile_Chopper_Huron_Black";
_uid = "123456789";
_position = [5411,7082,0];
pinCode = "0000";
_vehicleObject = [_vehicleClass, _position, (random 360), true,pinCode] call ExileServer_object_vehicle_createPersistentVehicle;

_vehicleObject setVariable ["ExileOwnerUID", _uid];
_vehicleObject setVariable ["ExileIsLocked",0];
_vehicleObject lock 0;
_vehicleObject call ExileServer_object_vehicle_database_insert;
_vehicleObject call ExileServer_object_vehicle_database_update;

The vehicle gets created fine. however I receive this RPT error for the DB insert

11:44:51 Error in expression <llExtension _query);
(_result select 1) select 0>
11:44:51   Error position: <select 0>
11:44:51   Error Generic error in expression
11:44:51 File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_insertSingle.sqf, line 16

I cannot figure this out, ive tried everything within my knowledge.

What am I doing wrong?????????

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.