sherthisisit

Requirement for embedding videos?

8 posts in this topic

Is there one? It's not working for me, and I'm wondering if there's a minimum post requirement or something. Any help would be great xx

D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just put the link of the video. It should auto embed it.

 

edit: nvm it's broken. Only works when you edit it.

Edited by GR8

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
3 minutes ago, GR8 said:

Just put the link of the video. It should auto embed it.

 

edit: nvm it's broken. Only works when you edit it.

edit it in what way?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, sherthisisit said:

edit it in what way?

I placed it, it didn't work. I edited my post and saved it again. Now it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, GR8 said:

I placed it, it didn't work. I edited my post and saved it again. Now it works.

Yeah, I've tried that several different ways and still can't get it to embed :/

 

edit: nvm, got it. you have to edit, then type something after you replace the link. weird. Thanks for your help!

 

Edited by sherthisisit

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, sherthisisit said:

Yeah, I've tried that several different ways and still can't get it to embed :/

 

Not a problem i can fix unfortunately. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

put the link then hit the return button a couple of times works for me when re-editing

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.