• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
EZKatnipz

Mods On In-Game "Expansion" List

Question

I am running mods on my server, and I understand how the command line works, and I have it set for my server for the mods correctly, everything loads in just fine. However, when looking at the server through the server list in-game, under the "Expansions" list in the bottom right corner, it only shows a few of the mods I am using.

For example, I now have five mods running on the server. Everything I was running before shows up on the list, but the 5th one does not show on the list. When I change the order on the command like, like from

@Exile;@NATOV;@NATOW;@Ryanzombies;@HVP;@TYRK;     ones that show: NATO SF & SPETSNAZ VEHICLES, NATO SF & SPETSNAZ WEAPONS, Ryan's Zombies & Demons, Hollows Vehicle Pack

to

@Exile;@TYRK;@NATOV;@NATOW;@Ryanzombies;@HVP;     ones that show: TRYK's Multi-Play Unifrom's pack, NATO SF & SPETSNAZ VEHICLES, NATO SF & SPETSNAZ WEAPONS

only the first few show up (as seen above). The new mod now shows, but the last two no longer show. I would like for all of them to show. Anyone have any information on this?

Note: I have changed the names of the folders for some of the mods, as that does not affect anything.

EDIT: Yeah sorry, wrong area. Tired. Delete post if possible please.

Edited by EZKatnipz

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

Can you please ask in our server forums? This is not related to development of Exile. I really have no idea what you are doing (wrong?)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.