Sign in to follow this  
Followers 0
StokesMagee

lbSize

8 posts in this topic

i'm having problems with infistar, its blocking the menu on my server,  lbSize 101 == 52, lbSize 101 == 13 , lbSize 101 == 5  no idea how to get this to go away, but when players get the menu sent to them by the server, it prints that into a log, and the players can't do anything to the menu, all of the things that are able to be clicked on disappear. i've tryed disabling 100% of the configs inside of the config and still happens.

Edited by †RiH† Stokes

Share this post


Link to post
Share on other sites

what menu is "the menu" ? 

looks like you are not talking about exile as that check is only in the Arma3 (NOT EXILE) version^^

what mod are we talking about?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
11 hours ago, infiSTAR said:

what menu is "the menu" ? 

looks like you are not talking about exile as that check is only in the Arma3 (NOT EXILE) version^^

what mod are we talking about?

 

Its a voting menu, and no i'm not talking about exile ;P - And its the epoch / altis life version of infistar, but its a mod less server. (gun game) when the server first starts up people are able to vote for playing area / weapons / how many rounds. if you want i can send you the mission file, and my infistar config. but i came onto exile because the person that has bought our version(s) of infistar won't email you D:

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/3/2016 at 3:25 AM, infiSTAR said:

what menu is "the menu" ? 

looks like you are not talking about exile as that check is only in the Arma3 (NOT EXILE) version^^

what mod are we talking about?

 

would i be able to use the exile version on there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey

no that would not work.

 

to solve the problem you have you would need to go into your A3AH.sqf and remove this from it:
 

Spoiler

04_02_2016__23-19-30.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/4/2016 at 5:18 PM, infiSTAR said:

Hey

no that would not work.

 

to solve the problem you have you would need to go into your A3AH.sqf and remove this from it:
 

  Hide contents

04_02_2016__23-19-30.png

 

Kinda hard when its all one line D: - trying it

Edited by †RiH† Stokes

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, †RiH† Stokes said:

Kinda hard when its all one line D: - trying it

 ahh forgot about that, sorry

5 hours ago, †RiH† Stokes said:

It worked thanks infistar :)

very good :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.