Sign in to follow this  
Followers 0
FragZ

Cannot load CUP

6 posts in this topic

-mod=@Exile;@ExileServer;@AllInArmaTerrainPack;@CUP Units;@CUP Weapons;@CUP Vehicles;@ASDG_JR; -config=C:\TCAFiles\Users\DylanR1\2210\ServerConfig\config.cfg -ip=192.99.16.15 -port=2342 -profiles=ServerConfig -cfg=C:\TCAFiles\Users\DylanR1\2210\ServerConfig\basic.cfg -name=ServerConfig -autoInit

I cannot launch those mods. AiA works fine but if I place it after the CUP it does not work either.

No error in rpt, any guess?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It needs to be like this

-servermod=@ExileServer;  -mod=@Exile;@allinarmaterrainpack;@CUP Units;@CUP Weapons;@CUP Vehicles;@ASDG_JR;

Edited by EZGMichael

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
11 minutes ago, EZGMichael said:

It needs to be like this

-servermod=@ExileServer;  -mod=@Exile;@allinarmaterrainpack;@CUP Units;@CUP Weapons;@CUP Vehicles;@ASDG_JR;

It Always worked as it is (but the CUP part) and thats how my Host set it up

Share this post


Link to post
Share on other sites

-mod="@Exile;@ExileServer;@AllInArmaTerrainPack;@CUP Units;@CUP Weapons;@CUP Vehicles;@ASDG_JR;"

Try this

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, r0fus said:

-mod="@Exile;@ExileServer;@AllInArmaTerrainPack;@CUP Units;@CUP Weapons;@CUP Vehicles;@ASDG_JR;"

Try this

Got it working using underscores.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.