Sign in to follow this  
Followers 0
luckie12

BattleEye Restriction Waypointstatement and remoteexec

12 posts in this topic

Hello, so today i was in a server playin with the UAV, almost everything works, EXCEPT the waypoint for TYPE, BEHAVIOUR or ALTITUDE. I tried to fix this problem with the server admin by adding a line in remoteexec.txt and waypointstatement.txt . But it still kicks everyone that uses the waypoint, this is what we added to remoteexec.txt:

//new
//7 "" !="true" !="vehicle this land 'LAND'" !"exileserver_system_network_dispatchincomingmessage"

//Added by Nando, remove if wrong!
7 "" !="" !="vehicle this land 'LAND'" !"\"true\"" !"\["true", ""\] \[[0-9:-]+ group, [0-9]+\]"

^^^^^The last line,

and this is what we added to waypointstatement.txt:

//new
//7 "" !="" !="vehicle this land 'LAND'"

//Added by Nando Epps, remove if wrong!
7 "" !="true" !="vehicle this land 'LAND'" !="exileserver_system_network_dispatchincomingmessage.*" !"\["true", ""\] \[[0-9:-]+ group, [0-9]+\]"

Also the last line,

This is our error: + LOG

Not even the server admin can use it.

 

Thanks for the help in advance!

2016-02-06_00001.jpg

log1.png

Edited by luckie12

Share this post


Link to post
Share on other sites

please post your console log when it kicks you. Its probably remoteexec from scripts.txt. If its inside scripts.log then we're home :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
51 minutes ago, WD-40 said:

please post your console log when it kicks you. Its probably remoteexec from scripts.txt. If its inside scripts.log then we're home :)

Ill ask the server admin!

 

Edited by luckie12

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is getting a little bit annoying because alot of people get kicked for it haha, does anyone know the answer? :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

add into remoteexec.txt line 1

!="true" !"\"true\"" !"\["true", ""\] \[[0-9:-]+ group, [0-9]+\]"

that covered all the issues with UAV on our server

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, red_ned said:

add into remoteexec.txt line 1

!="true" !"\"true\"" !"\["true", ""\] \[[0-9:-]+ group, [0-9]+\]"

that covered all the issues with UAV on our server

Thanks for that, but it didnt work, still getting the same error

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silly to ask but did you know that we count lines from line 2 starting with 0? And did you restart BE service?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.