ka0s

+1 Advanced Sling Loading

21 posts in this topic

Finally a useful sling loading script, played around with it for a while now, this beats R3F, IgiLoad etc, this is just AWESOME!

I'd recommend this to everybody: http://www.armaholic.com/page.php?id=30334

And yes it works for MP as well, I for one appreciate details, and this provides a visual sling cable ^_^

Sling1.thumb.jpg.7d646618dbb032f56fe4f7f

Sling2.thumb.jpg.2925191b47f70dc9324f4ef

Sling3.thumb.jpg.c065fd1301bd2a46b798627

Edited by ka0s
Added link for script version instead of mod.
2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
25 minutes ago, Dizzturbed said:

well worth a look, immersion is king ^^

Agreed xD

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

i try to put in my server but dont work ... maybe I'm wrong ...

kaOs you can help me ? 

as you have placed the files on the server ?

Thanx

Share this post


Link to post
Share on other sites

all im saying is BIS_fnc_MP, thats why it doesnt work of the bat. needs some attuning. i will look into this, but dont have much time

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Dizzturbed said:

all im saying is BIS_fnc_MP, thats why it doesnt work of the bat. needs some attuning. i will look into this, but dont have much time

Yeah I should have posted this link; http://www.armaholic.com/page.php?id=30334 that's the script version, the other one is the actual mod version, changed the same in OP. :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone know what BE filters to add for this?

I'm getting a RemoteExex #0 kick which contains almost the whole script in it

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/6/2016 at 10:26 PM, lucy2990 said:

i try to put in my server but dont work ... maybe I'm wrong ...

kaOs you can help me ? 

as you have placed the files on the server ?

Thanx

I get the same thing. Looks like it's loaded according to the server, but there isn't any option to rope when you're near a heli

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone have this working properly? Love to get it up and running

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.