ka0s

+1 Advanced Sling Loading

26 posts in this topic

Not sure why you had such trouble finding info on it, the bug was raised in the Infistar thread (was suspected to be interfering) at the very least but I think it's also in the sling load thread too. It's been broken for a while (month or two) but I've not had problems with dropping the ropes, just the menu that's broken.

What most people are experiencing is that if you select deploy ropes and then hit the middle mouse button to acknowledge then you get one rope, if you mousewheel down once and middle click you get 2 ropes. The system is still working but the menu is broken for some reason which is why it works on the cars (no menu) but not the choppers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/26/2016 at 1:49 PM, Paul said:

Do you know what else that shows if you enable it?

What else does it show? Having the same issue and hesitant to enable it

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Sorry about the last post, but I do have a fix for this issue if anyone is still having trouble. Basically after enabling the command menu in your description.ext go into infistar (if using) and there is a option for disabling command menus. Enable that and it will work. I am not sure what all that enables but maybe someone else can add to this ? It does work though if interested.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I installed this a few days ago and i need to take it away...it bugged as hell cutting off rotors all the time and the vehicle beeing liftet bouncing around hitting the chopper....sad cus i really wanted this one

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have no problem with this mod. Works great for me.
Running Tanoa, adv sling, adv tow, dms, occupation, infistar, extend base mod.

I will say though, that some players say the menu to select single, double, or triple cargo ropes
only stays on screen for split second. then it disappears, so they don't have time to make a selection.

I have racked my brains, and can't find what's unique about those players that makes the menu disappear so fast.
I was guessing, maybe some key bind they have that cancels it. but impossible to determine from my end.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have exactly the same the same mods but the sling load was really fked up....and there was never a menu to choose how many cargo ropes to drop...it was just random what dropped when you wanted some cargo ropes

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.