C][G GhostTown™

Spawn intro cam with logo

7 posts in this topic

I made one and decided not to use it, I'll put it up on here tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
3 hours ago, MGTDB said:

I made one and decided not to use it, I'll put it up on here tomorrow.

That would be awesome! thank you

 

I tried to modify the one I had from Altis life but I couldn't get ahold of the original creator so dident want to hijack his work.

Plus I failed at it anyways haha, Just wanted to remove the para spawns and have a nicer intro into the server!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create a new file camera_init.sqf and paste this into it http://pastebin.com/76NiXtRT
Then a new file called loginCamera.sqf and paste this into it http://pastebin.com/3bMekmq3

Then put both of those files into a folder called camera and place it in your mission file root
Then add this to your init.sqf in your mission file, if you don't have an init.sqf (default) then just create a new file called init.sqf, then paste this line into it:-

call compileFinal preprocessFileLineNumbers "camera\loginCamera.sqf";

Repack mission file and you're good to go. There's probably some more tweaking to be done, eg adding it in initPlayerLocal.sqf for example.
The original concept of this was posted way back in the long long ago :D on OpenDayZ.net, I take no credit for it except for tweaking it to work with Exile.

FXxbGtS3yR4

Edited by MGTDB
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

This works except it doesn't seem to work on Esseker.

 

When the intro cam is coming down, it just shows a blank debug area and than suddenly your character.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/10/2016 at 9:08 PM, C][G GhostTown™ said:

This works except it doesn't seem to work on Esseker.

 

When the intro cam is coming down, it just shows a blank debug area and than suddenly your character.

I get the same thing on Altis since 0.9.6, it sweeps over a load of trees and then snaps to the player. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, kuplion said:

I get the same thing on Altis since 0.9.6, it sweeps over a load of trees and then snaps to the player. :(

A shame cause its a neat idea!

Maybe @MGTDB would be smexy and might have a fix <3

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.