Sign in to follow this  
Followers 0
da1geek

Server Problems Following CUP Update

5 posts in this topic

Heya guys. I'm really in need of some help here. Two nights (three?) ago, an update was released for CUP. As many of you have heard, they originally released Weapons pack in Units, but was later fixed. Since then I have completed removed and re-downloaded the mod. Nothing else has changed since then. Now, with 100% certainty I have the newest CUP Units/Vehicles/Weapons. 

Here are the errors I am experiencing:

  • AI are not spawning with any of the CUP weapons and just walk around (vanilla guns come out fine)
  • Cannot purchase any CUP vehicles. Half of them don't give any message when you try to purchase, just nothing happens. The other half produce error 12, meaning it cannot find the vehicles name (as I understand it)
  • Hella' RPT errors

Please see the RPT below. I'm afraid that somehow this fucked with my database, and that's what's producing these errors but I'm not sure. I apologize in asking for advice, but I'm really stuck here. (Anyone notice how all the problems arise, right when you start getting a lot of population? -__-' ). 

http://pastebin.com/6uBcC33b

 

Edit: If someone fixes this, I'll kiss your right on the face!

Edited by da1geek

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried not using CUP any switching to one of the better weapon/vehicles packs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Indeed. With out CUP, it works fine. We switched to CUP because previously we used another weapon pack that ended up causing DB corruption, and was not updated. CUP seemed to be updating frequently, so we went with that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Issue resolved, problem with the naming of the @folder and launch parameters. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

This has been resolved. I can't believe I overlooked something so silly. When CUP updated, their mod folder titles changed from "CUP_Vehicles" (etc) to "CUP Vehicles". Thanks to Stokes who pointed out my stupidity. Thank you for the help all :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.