Oreo

UPDATE ARMA3???

105 posts in this topic

Finally the start we expected or shit ?? (2GB update)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Was that even English bro!? and its just a eden update, but still 3D EDITOR, #REKT @maca134:P

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

WelI tried to update my dev server and it wouldn't start.  Error 70 with p3d something or other.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here! Exiting with Error 70. 

 

Solved my problem, the binary wasnt updated correctly so the old arma3server.exe tried to run.

Edited by Mayhem Harry

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have zero issues with my server updating to EDEN.

No errors so far.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minutes ago, Mayhem Harry said:

Same here! Exiting with Error 70. 

 

Solved my problem, the binary wasnt updated correctly so the old arma3server.exe tried to run.

Can you elaborate a bit, i'm not sure what you mean by this.  Thanks

Edit:  Ignore me, being an idiot.

Edited by StonedReality
Stupidity

Share this post


Link to post
Share on other sites
Same problem here . All servers run not only the Exile Server .
"Bad version 70 in p3d file a3 \ data_f \ cl_basic.p3d"
The binary code that is best to rename the server1.exe ect.

 

Edited by Noah83

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.