Sign in to follow this  
Followers 0
HansaExport

losing CUP Weapons stuff

25 posts in this topic

Hallo guys!

I've installed the CUP-weapons-mod on my server today.

I can buy anything and use it without roblems,

but when I reconnect I lose all of the CUP stuff I bought before.

Vanilla weapons working fine and staying in the inventar after joining.

Do I have a database problem? Did i forget something?

I know its my fault but I can't find a solution :(

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/27/2016 at 8:46 AM, HansaExport said:

Hallo guys!

I've installed the CUP-weapons-mod on my server today.

I can buy anything and use it without roblems,

but when I reconnect I lose all of the CUP stuff I bought before.

Vanilla weapons working fine and staying in the inventar after joining.

Do I have a database problem? Did i forget something?

I know its my fault but I can't find a solution :(

 

I am Having the same issue

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

make sure that your server is running the mods! if the server isnt running the mods in the -mod startup you will have this issue! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1.3.2016 at 11:41 AM, happydayz said:

make sure that your server is running the mods! if the server isnt running the mods in the -mod startup you will have this issue! :)

I have this mod running in the start-script.

I removed "CUP Weapons" from the -mod parameters to make a check. After removing it i had a lot of emty spaces (no logos) in the weapons-list.

-> so I think the mod is started correctly :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Arma has problems with spacing in launch peramaters, have you renamed @CUP Weapons to @CUP_Weapons and used in your launch peramater -mod=@CUP_Weapons etc..

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, †RiH† StokesMagee said:

Arma has problems with spacing in launch peramaters, have you renamed @CUP Weapons to @CUP_Weapons and used in your launch peramater -mod=@CUP_Weapons etc..

We must rename all the @Cup Weapons  ? In server and in "steamapps ...common....arma3 " ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Limace said:

We must rename all the @Cup Weapons  ? In server and in "steamapps ...common....arma3 " ?

Just the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, †RiH† StokesMagee said:

Just the server.

ok i try this , thank's  for your help . Excuse me for my bad English

Share this post


Link to post
Share on other sites

I that in my server launch parameters  : 

http://896201Capture.png

and rename the @Cup Weapons in @Cup_Weapons but the problem is always here :(

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.