• 0
xAberranthianx

problem Unable to connect to personal server

Question

Hello all.

I find myself in a bit of a pickle, as I have gone through all of the steps to set up a server for Exile, but seem to be unable to connect to the server just to see if it works. I have all of the proper mods in their proper places (as far as I'm aware) but it seems like whenever I try to connect to my server (hosted on same PC) I just get a blank loading screen that locks up with the default "Virtual Reality" label on the top left. That's it. Frozen. However, the server is able to recognize me, log me on and, (what I'm assuming) says I'm fully connected. I still however see nothing except the blank loading screen.

 

Server RPT file here: http://pastebin.com/qMsNiivE

 

It doesn't list any issues there so I don't believe that to be where the problem originates (unless I have my .bat file setup incorrectly)

 

This is the image I have stuck on my screen after trying to connect...

http://imgur.com/EMGiZWn

 

Thanks for any help in advance! If anything further is requested I'll do my best to oblige

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

I figured out the issue. I had a feeling I messed with something in my client so I canned the whole game and redownloaded it. I was able to connect after that. Then some MySQL issues and once I had that figured out voila! In game now! Except now comes the other mods -,-

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.