• 2
gunforhigher56

files not signed

Question

when  i try to join my normal ccg server this keeps coming up, ive reinstalled the exile mod via a3launcher and still nothing.  Any suggestions?

2016-03-06_00002.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 1

Just out of curiosity, did the server update to 0.9.6 and maybe you didn't ? Or the other way around?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1

Exile just updated this morning. When you are viewing the list of servers in your ArmA game browser, if in the lower right corner you see the dot next to Exile is RED then you have a different version than the server (GREEN) dot means you have the same version of the mod. Most servers are still in the process of updating, as the new version just came out today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
9 minutes ago, :]v[: Assassin said:

Just out of curiosity, did the server update to 0.9.6 and maybe you didn't ? Or the other way around?

This is my first time installing Exile i got it fresh off the site and off the a3 launcher it dident work both times. Also i am having the same problems with other servers. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am having the same problem.

I am having 0.9.6

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Started having this problem today. Tried deleting the files, but I just get another error. No idea why... I have verified the files. Was there a update not long ago (This weekend?)? Because I had no issues Friday.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

6 hours ago, :]v[: Assassin said:

Exile just updated this morning. When you are viewing the list of servers in your ArmA game browser, if in the lower right corner you see the dot next to Exile is RED then you have a different version than the server (GREEN) dot means you have the same version of the mod. Most servers are still in the process of updating, as the new version just came out today.

That would explain it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

its still doing it the server is up to date as well

 

Edited by gunforhigher56

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Try to verify the integrity of Arma3 on steam, it worked for me

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.