FalconX77

Update 0.9.6 and Player Creation and Vehicle Repair Problems

8 posts in this topic

Posted (edited)

We first had issues with traders, got that sorted on another thread. But now, we have found some more problems:

1. Player creation issue's, players can join but after disconnecting and joining back quiet a few are getting player creation timeouts.

2. Vehicle repair does not seem to work at all.

If anyone is having issues please post below or if found a fix what you have done would be great! Thanks guys!

Edited by FalconX77

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing weird in the local RPT? For me it is working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

You need to empty your player table, NOT ACCOUNT TABLE! and it will fix this. Has something to do with updating the database using the update SQL provided in the update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same problem.

 

I try with emptyplayer table and with a fresh new exile database... same, first connection Ok, but when I try to reconnect I cannot spawn, only black screen and back to lobby.

No error in exdb log and .rpt

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, FalconX77 said:

2. Vehicle repair does not seem to work at all.

Emptying player table works for me. Did you have any scripts changing anything about vehicle repair?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/7/2016 at 2:45 AM, FalconX77 said:

2. Vehicle repair does not seem to work at all.

the animation is very nice and funny. love it <3

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.