• 0
GZRep

[SOLVED] Combatlog timer not disappearing?

Question

Posted (edited)

I have a problem on our server...
It seems that every time the combatlog timer activates its not disappearing again?

Anyone else encountered this?

Edit:

This problem was infistar related.
And infistar has now fixed this.

If you have the same problem, just update to the latest infistar and problem solved!

Big thanks to @infiSTAR for the awesome work as always :)

Edited by GZRep

Share this post


Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

  • 0

I am getting this glitch as well.

It is related to god mode.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

I have this issue too. Using latest infiSTAR I can confirm that the combat symbol never disappears when using GodMode. Without GodMode the symbol behaves normal

Edited by Blacksheep

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

i got this issue, because i ve set the radiactive mode true and forgotten to give the script a correct location...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If it is related to the infiSTAR godmode, it won't be anymore after next patch (will be version 40) as I will simply remove temperature related things

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
21 minutes ago, infiSTAR said:

If it is related to the infiSTAR godmode, it won't be anymore after next patch (will be version 40) as I will simply remove temperature related things

Okay, great! So when you say you are removing temperature related things... It will still work as normal ingame?
And for the combatlog timer, is that really a temperature related thing? :S Just confused :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It is doing all this

				player allowDamage false;
				player removeAllEventhandlers 'HandleDamage';
				player addEventhandler ['HandleDamage', {false}];
				ExileClientPlayerAttributes = [100,100,100,100,0,37,0];
				ExileClientPlayerAttributesASecondAgo = ExileClientPlayerAttributes;
				ExileClientPlayerLastHpRegenerationAt = diag_tickTime;
				ExileClientPlayerIsOverburdened = false;
				ExileClientPlayerOxygen = 100;
				ExileClientPlayerIsAbleToBreathe = true;
				ExileClientPlayerIsDrowning = false;
				ExileClientPlayerIsInjured = false;
				ExileClientPlayerIsBurning = false;
				ExileClientPlayerIsBleeding = false;
				ExileClientPlayerIsExhausted = false;
				ExileClientPlayerIsHungry = false;
				ExileClientPlayerIsThirsty = false;
				player setBleedingRemaining 0;
				player setOxygenRemaining 1;
				player setFatigue 0;

before it was also setting temperature and last combat timer 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Aha. Yeah, seems to work now infistar! :)
But clicking Heal or Restore in the admin panel will still break the temperature.
But thats not really a big problem i think.
Since the rest is working as it should!

Thank you again infi! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
43 minutes ago, GZRep said:

But clicking Heal or Restore in the admin panel will still break the temperature.

woops forgot about that lol

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

fixed now - will be in next patch

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.