• 1
Sign in to follow this  
Followers 0
Dead Pool

XM8 and Hot Keys Disabled

Question

Loaded in the new, and awesome, 0.9.6 "Pomelo". Everything has been working great, love the fact that I can create multiple traders.  Server was running great for a day. I ran into an issue regarding my hot keys, I have had multiple complaints that non of the hot keys work any more. i looked at the RPT file. No errors.  Can some one guide me in the direction that is needed to fix this problem or what I have to look at that will make these work again? Much obliged.

-Dead Pool  

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

Having the same problem after re-updating the  sql_custom_v2/exile.ini file. Now players have to reconnect to get there hot keys to work as well.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

I set up a new server and I add step by step my features, the problem is present when I add infistar anti-hack

 

I will check If i have done a mistake on Infistar configuration

Edited by ELEMENTS Blackcircle

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

From what we have experienced. The guys do a hard log, come back in and everything is working fine again. I've also noticed that I am loosing my Uniform a little more then usual.  but that's an old bug.  

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So we got it working by updating to new exile, EXILE_AHAT_CONFIG.HPP left stock did not alter, and booted server up and so far so good...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.