• 0
bFe

Server keeps loop restarting

Question

Posted (edited)

Last night at midnight I turned the server off to change the Huey's classnames.
When I turned it back up it kept looping, as in it started up and after a few seconds it restarted the mission or something.
I triple checked the mission file for any errors but there were none. I hope any of you can make anything from the logs below.
 

RPT: http://pastebin.com/gbm2XpH2
mpStatistics: http://pastebin.com/6HLVgXRK
server.log: http://pastebin.com/WxTwiHAK
extDB log: http://pastebin.com/Hdf3TzRJ

Edited by bFe

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

The only thing I could see in those files is this error in the RPT.

Spoiler
 0:49:16 "ExileServer - Database Error: Error Unknown Protocol"
 0:49:16 Error in expression <se_handleBig;
};
};
((_result select 1) select 0) select 0>
 0:49:16   Error position: <select 0) select 0>
 0:49:16   Error Generic error in expression

 0:49:16 File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_selectSingleField.sqf, line 27

 

Which correlates with the DB log

Spoiler
[00:48:53:327313 +02:00] [Thread 2088] extDB2: Error Invalid Format: 9:SHUTDOWN
[00:48:59:029393 +02:00] [Thread 2088] extDB2: Error Invalid Format: 9:SHUTDOWN
[00:49:06:653537 +02:00] [Thread 2088] extDB2: Error Invalid Format: 9:SHUTDOWN
[00:49:23:097468 +02:00] [Thread 2088] extDB2: Error Invalid Format: 9:SHUTDOWN
[00:49:28:499245 +02:00] [Thread 2088] extDB2: Error Invalid Format: 9:SHUTDOWN

[00:49:33:956490 +02:00] [Thread 2088] extDB2: Error Invalid Format: 9:SHUTDOWN

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yeah. Can anyone tell me what that means?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

means you made a  mistake recheck what you did make sure there are no mistakes or double entry's also check your client overrides.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm going to assume you made edits to the file mentioned in the RPT.  Hopefully you were following a tutorial/guide.  Go back through it and triple check what you did. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The only change I did was to change two of the Huey class names, and adjust the CfgSettings(loot) in the exile_server_config. I tripple checked and it all looks fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

also you might want to download the latest version of infiSTAR because you are VERY outdated. (since i last downloaded yesterday) i'm on version v0040C and you are on version  v0027C

http://update.infistar.de/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

I think I found the culprit.
Exile.Chernarus\config.cpp

The only major thing I have changed there is CfgExileArsenal. Instead of having the trader things there I have them in another hpp file(s).

class CfgExileArsenal
{
    #include "Scripts\cfg\RHS\ItemListRHS.hpp"
    #include "Scripts\cfg\TRYK\ItemListTRYK.hpp"
    #include "Scripts\cfg\Exile\ItemListExile.hpp"
};
#include "Scripts\cfg\CfgExileCustomCode.hpp"
class CfgExileHud
{
bla bla

Pastebin: http://pastebin.com/uyVAWqGi
Does anyone spot any errors? Note that the config above is without the latest temperature addition.

Edited by bFe

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

I'm not sure what I did, but it works again.
Thanks for input guys!

Edited by bFe
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.