Seth

Database Connected, but not saving

17 posts in this topic

Just as the title says, I'm using MySQL server and MySQL Workbench to connect. I have already made sure that MySQL Strict mode is turned off. I can log into the game server just fine, but there is no saving, except in the "player_history" table and the "account" table. Those are the only 2 tables that are saving anything at all, and iv'e tried a lot of things to fix this problem. 

Exile Server version:  0.9.6

MySQL Server V 5.6 

MySQL  workbench V 5.6 

Any suggestions are welcome!

If you need any more information just let me know.

Share this post


Link to post
Share on other sites

info that will help:

Mods being run
Serverside RPT in a spoiler
Clientside RPT in a spoiler

Make sure you have used the latest exile.ini and if you have any overrides please check they are proper with the newest exile version, if not update them too

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Posted (edited)

clientside rpt will have no effect on saving....

Just pastebin your
Server RPT
extDB2 logs  in your @ExileServer/extDB/Logs/.............

Edited by Torndeco

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Torndeco said:

clientside rpt will have no effect on saving....

Just pastebin your
Server RPT
extDB2 logs  in your @ExileServer/extDB/Logs/.............

alright, here is the Server RPT... http://pastebin.com/12yUMkRy

I'm well aware that it has quite a few errors right now, but  I just need to get the DB working for basic testing and what not for now.

extDB2 logs... http://pastebin.com/9akkbH9i

I feel like the extDB2 logs are a bit empty... not sure if that's something to do with the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

You are running CBA you need to look up forums for Exile overrides to fix player connect / disconnect handlers .
Note: CBA by default allows people to remote execute whatever they like.

Edited by Torndeco

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

48 minutes ago, Torndeco said:

You are running CBA you need to look up forums for Exile overrides to fix player connect / disconnect handlers .
Note: CBA by default allows people to remote execute whatever they like.

I have tried launching with and without CBA already, and i'm almost positive that is not the problem here. CBA is not a dependency for any of the mods i am running so it shouldn't matter. Do you want the rpt logs with CBA not launched?

Also, I had this issue with no mods (just @exile and @exileserver mods) running on an altis server and had the same issue with the database.

Edited by Seth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well his other tables aren't saving and from my research into construction thread the client sends that info....

When you purchase a vehicle do you not send that info as well client to server.

If the data is fudged with sending, the server doesn't see anything to save, it will show failed parameters in the client side rpt

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, DirtySanchez said:

Well his other tables aren't saving and from my research into construction thread the client sends that info....

When you purchase a vehicle do you not send that info as well client to server.

If the data is fudged with sending, the server doesn't see anything to save, it will show failed parameters in the client side rpt

 

here is my client rpt logs http://pastebin.com/VeFsH5R0

Share this post


Link to post
Share on other sites

i would try replacing your exile.ini with a fresh one.maybe corrupted or something

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

40 minutes ago, B.A.D. said:

i would try replacing your exile.ini with a fresh one.maybe corrupted or something

trying that right now, ill edit this post in a few mins if it works or not...

Nope, still same results as the ones in the original post.

 

Edited by Seth

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.