7 posts in this topic

Hello dear exile devs. Please first thing is my english is not very good but i need your help. I tried still create working exile server but i cant do it. If i create server with classic config no modified with any mods or others i cant join in. I can join to lobby and after loading i get black screen every time :( What can i do , please help _--- Thanks many

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not expert by any means but from my experience, if the mission file loads properly and you join to a black screen it's always been a database issue for me.  Check the database configuration file and make sure the connection information is correct.  Further than that, make sure the database is properly formatted for Exile.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hello man , i am using this guide 

and i have all setted correctly. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Make sure your @Exile mod is updated.

Edited by †RiH† StokesMagee

Share this post


Link to post
Share on other sites

My @Exile mod folder is same at server side and too on client. Many ppls tell about this some problems with DB , but i dont know i do all same as tutorial on this server and i dont know where can be problem ... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have same problem! No solution found yet. I have even tried to reinstal MySQL and reconfigure it according to given guide.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.