Sign in to follow this  
Followers 0
atvgod007

Host Havoc Arma Server Creation

8 posts in this topic

I have a arma 3 server from host havoc and I don't know how to get the server set up to run the Namalsk map and to get it all set up I have tried a lot but can't seem to get it to work and after resetting it to normal it still won't run a regular map that it came with like altis

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you know the basics of setting up and running a server?

What is the errors your getting? And this is the wrong place to post this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I don't know barely anything and where would I post this?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

well it says no map is running on the control panel and when I try to join it, it says the status is creating

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you put the altis.pbo back?

Did you change your exile config to read the altis mission file?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah is there any chance I can add you on Skype or something? but I didn't remove the altis.pbo

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.