Sign in to follow this  
Followers 0
SamWise

Server not fully loading and running

3 posts in this topic

Posted (edited)

Can anyone help guide me to a solution to my problem please? whenever i try to start my server it will always stop before it is fully loaded and always stops at the same place.

o override final function - rscunitinfo_script
15:11:02 Attempt to override final function - rscunitinfo_script
15:11:02 Attempt to override final function - rscunitinfo_script
15:11:02 Attempt to override final function - rscunitinfo_script
15:11:02 Attempt to override final function - rscunitinfo_script
15:11:02 Attempt to override final function - rscunitinfo_script
15:11:02 Attempt to override final function - rscunitinfo_script
15:11:02 Attempt to override final function - rscunitinfo_script
15:11:02 Attempt to override final function - rscunitinfo_script
15:11:02 Attempt to override final function - slidertime_script
15:11:02 Attempt to override final function - slidertime_script
15:11:02 Attempt to override final function - slidertime_script
15:11:04 VoteThreshold must be in 0..1 range. Defaulting to 0.5
15:11:05 Initializing Steam server - Game Port: 2302, Steam Query Port: 2303
15:11:05 Version: 2
15:11:05 GlobalFlags: 0
15:11:05 DLCFlags: 7
15:11:05 DLCHashes:
15:11:05 1636478954
15:11:05 -1247962422
15:11:05 1197120697
15:11:05 Mods(3):
15:11:05 Hash: -44313935
15:11:05 PublishedId: 583496184
15:11:05 Name: CUP Terrains - Core 1.0.1
15:11:05 Hash: -195692606
15:11:05 PublishedId: 635780806
15:11:05 Name: Napf Island
15:11:05 Hash: -97040573
15:11:05 PublishedId: 0
15:11:05 Name: Exile Mod
15:11:05 Difficulty: 0
15:11:05 AILevel: 0
15:11:05 FlightModel: 0
15:11:05 ThirdPersonCamera: 0
15:11:05 WeaponCrosshair: 0
15:11:05 Signatures:
15:11:05 a3
15:11:05 cup_terrains_core-1.0.1
15:11:05 exile
15:11:05 Napf_A3
15:11:05 encodedStream length: 140
15:11:05 encodedStream: ꯊaʚZG[q"CUP Terrains - Core 1.0.1U>%Napf IslandCG7	Exile Moda3cup_terrains_core-1.0.1exileNapf_A3
15:11:05 parts size:2)
15:11:05 part(127): ꯊaʚZG[q"CUP Terrains - Core 1.0.1U>%Napf IslandCG7	Exile Moda3cup_terrains_core-1.0.1
15:11:05 part(13): exileNapf_A3
15:11:05 Starting mission:
15:11:05  Mission file: Exile (__cur_mp)
15:11:05  Mission world: Napf
15:11:05  Mission directory: mpmissions\__cur_mp.Napf\
15:11:09 Warning: :roadway Error while trying to generate ST for vertices: 0, 2, 3
15:11:09 Warning: :roadway Error while trying to generate ST for vertices: 0, 3, 1
15:11:09 Warning: :roadway Error while trying to generate ST for vertices: 2, 4, 5
15:11:09 Warning: :roadway Error while trying to generate ST for vertices: 2, 5, 3
15:11:09 Warning: :roadway Error while trying to generate ST for vertices: 4, 6, 7
15:11:09 Warning: :roadway Error while trying to generate ST for vertices: 4, 7, 5
15:11:09 Warning: :roadway Error while trying to generate ST for vertices: 6, 8, 9
15:11:09 Warning: :roadway Error while trying to generate ST for vertices: 6, 9, 7
15:11:10 No more slot to add connection at 127058 (12779.9,14673.8)
15:11:13 Error: selection end missing in memory LOD of model ca\buildings\panelak2.p3d
15:11:14 aif_napfobjects\aif_arma1buildings\aif_ryb_domek.p3d: house, config class missing

these errors at the bottom i cant seem to work out what is wrong or how to fix

Edited by SamWise

Share this post


Link to post
Share on other sites
aif_napfobjects\aif_arma1buildings\aif_ryb_domek.p3d: house, config class missing

Is def. the issue. Where did you get the Napf map from? and can you post your startup commands for the server, e.g. -mod=...

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/18/2016 at 0:43 PM, Mr.Karp said:

aif_napfobjects\aif_arma1buildings\aif_ryb_domek.p3d: house, config class missing

Is def. the issue. Where did you get the Napf map from? and can you post your startup commands for the server, e.g. -mod=...

I care to disagree I am using Sara and I have these type errors all the time.

 

I think your issue is here:

No more slot to add connection at 127058 (12779.9,14673.8)

 

Which from what I can tell is that your player slots are working or something

 

Then again I could be wrong

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.