• 0
TBsThug

Server Launch Parameters

Question

Posted (edited)

client ALP (what i use to launch the game to play)
@australia;@CUP Terrains - Core;@CUP Terrains - Maps;@Exile
 
this is on the control panel (custom launch parameter) Survival Servers
@Exile;@ExileServer;@australia;@CUP Terrains - Core;@CUP Terrains - Maps
This is how they say to do them
Custom Launch Parameters
This feature is for advanced users who wish to replace their launch parameters with custom server-side mods.
Please format your custom launch parameters like such:
@life_server;@extdb
Your server may fail to start if you set the launch parameters incorrectly.
 
folders on server
@Exile
@australia
@CUP Terrains - Core
@CUP Terrains - Maps
@ExileServer
 
The problem I am having may and may not have to do with launch parameter. Just working on list to find a fix.
When I build in editor (M3Editor-3DEN) somethings show up in game and others dont.  Sometimes I put scripts in that others make and half work and the other half dont.  Like today I put in a script that would make vehicles when bought land on a heli pad just like in Arma 2. One of the heli pads used would not work. I changed it to a different one, it works now.  Yesterday I built a military base with castle walls that are in the CUP T CORE and they do not show up, also not showing up are runways, taxiways, fences and more. 
Could this be caused by  the launch parameter? If not is this a known issue and is there a fix?

Changing the name of the CUP folders and ALP, did not work.

@Exile;@ExileServer;@australia;@CUPTerrainsCore;@CUPTerrainsMaps
Renamed folders to @CUPTerrainsCore and @CUPTerrainsMaps
 
@Exile;@ExileServer;@australia;@CUP_Terrains_Core;@CUP_Terrains_Maps
Renamed folders to @CUP_Terrains_Core and @CUP_Terrains_Maps
 
 
@Exile;@ExileServer;@australia;@CUP Terrains - Core;@CUP Terrains - Maps
Renamed folders to @CUP Terrains - Core and @CUP Terrains - Maps
This is the only one that would let the server show up
The two above would not show up in the A3 list
Edited by TBsThug

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

So I dont know whats going on with the Launch Parameters. I made a home server using the same files that are in the Survival Servers root.  

Here are the ones that I copied:

@Exile
@australia
@CUP Terrains - Core
@CUP Terrains - Maps
@ExileServer
keys
 When I go into game the items that I installed in @ExileServer/Addons/a3_custom.pbo  are there all of them.
Here is my start.bat file:
@echo off
start "arma3" /min /high "arma3server.exe" -port=2412 "-config=D:\ARMA 3 SERVER\steamapps\common\Arma 3 Server\Admin\config.cfg" "-cfg=D:\ARMA 3 SERVER\steamapps\common\Arma 3 Server\Admin\basic.cfg" "-profiles=D:\ARMA 3 SERVER\steamapps\common\Arma 3 Server\Admin" -name=default -filePatching "-mod=@australia;@CUP Terrains - Core;@CUP Terrains - Maps;@Exile;@ExileServer" -autoInit

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Maybe outdated, but spaces in launch parameters don't seem to be working to good for me

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.