PondScum101

Need help testing server

15 posts in this topic

Posted (edited)

Need a good player base .rpt's to configure my server.

]BT[ Exile | PVP | ROAMING AI/MISSIONS | TRYK | RHS - 74.91.118.6:2302

I see people trying to join but disconnect right away.  Nothing in my .rpt.  Just need a few people to join so I can tell if it is configured correctly.  

Also, if you do try to join and get disconnected right away, could you please message me the error you were given?  Like I said, absolutely nothing in my reports for that condition.

Thanks

Pond

Edited by PondScum101

Share this post


Link to post
Share on other sites

11:50:21 KRONOS_415 uses modified data file
11:50:21 BattlEye Server: Player #1 KRONOS_415 (172.12.128.82:2304) connected
11:50:21 Player KRONOS_415 connecting.
11:50:23 BattlEye Server: Player #1 KRONOS_415 - GUID: 006f4a149ad0d6bd75d9ba4634a5e03f (unverified)
11:50:23 Player KRONOS_415 connected (id=76561197982328077).
11:50:23 BattlEye Server: Verified GUID (006f4a149ad0d6bd75d9ba4634a5e03f) of player #1 KRONOS_415
11:50:26 Player KRONOS_415 disconnected.
11:50:26 BattlEye Server: Player #1 KRONOS_415 disconnected
 

This is all I see under my console...My arma3server_2016-04-16.rpt shows nothing about player KRONO_415 trying to connect, or reason for disconnect.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Are your bikeys loaded for those mods? It is probably players connecting with different versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

It's highly likely they haven't got the correct mods loaded.

In your mission.sqm, make sure you have added TRYK and RHS as a mod requirement:

	addOns[]=
	{
		"exile_client",
		"tryk_backpack",
		"rhsusf_c_uav",
		"rhs_us_a2_airimport",
		"rhsusf_vehicles",
		"rhsusf_c_heavyweapons",
		"rhsusf_c_troops",
		"rhs_c_a3retex",
		"rhs_c_cars",
		"RHS_A2_CarsImport",
		"RHS_A2_AirImport",
		"rhs_c_trucks",
		"rhs_c_a2port_air",
		"rhs_c_a2port_car"
	};

 

Edited by second_coming

Share this post


Link to post
Share on other sites

@wernerz Yes my bikeys are in.

@second_coming I do not have any of that in my mission.sqm.  Ive read a bit on this, everytime I try to add, on start up my server goes into a loop and never starts.

There are a ton of .pbo's for RHS, all of them need to be placed here?  

Also, equalModRequired in config.cfg should be set for 1 correct?

Share this post


Link to post
Share on other sites
30 minutes ago, second_coming said:

have a look here, sounds like a similar problem

Ive read through this before.  Does not seem to be the solution to my problem.  Like I said.  Server goes into a loop when adding the .pbo's to the addon section of the mission.sqm.  Plus, I do not have people joining and playing on the server without the mods.  

 

I have a high frequency of players that try to join and then disconnect within 5 seconds.  And no reports as to reasoning. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

if adding the addons to the required addon list causes your server to not start then you don't have the required addons installed correctly on the server, or your startup line is wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmm, ok, testing now with 

"maa_Uniform",

"tryk_backpack"

 

where did you get this for rhs?  when i look through the rhs folder there are a lot more .pbo's than that.

1 hour ago, second_coming said:

"rhsusf_c_uav", "rhs_us_a2_airimport", "rhsusf_vehicles", "rhsusf_c_heavyweapons", "rhsusf_c_troops", "rhs_c_a3retex", "rhs_c_cars", "RHS_A2_CarsImport", "RHS_A2_AirImport", "rhs_c_trucks", "rhs_c_a2port_air", "rhs_c_a2port_car"

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Worked for TRYK addOns.  

 

Just not clear on the RHS addOns.  Not that I really need to understand exactly why or anything.  Just would like to know for sure that list is all I need to add.

 

Im running both RHSUSAF and RHSAFRF

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.