judeoleborgne

impossibe to create database

17 posts in this topic

hello

i try to make an exile server.

but when i try to execute exile.sql mysql or navicat say " [Msg] Finished - Unsuccessfully " can you help me and explain how can i create sql database and test if it work.

thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

and after if i continue when i launch arma3server i have this message in the console " mission altis life.altis read from bank " i think it was becausse sql doesn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
22 hours ago, judeoleborgne said:

hello

i try to make an exile server.

but when i try to execute exile.sql mysql or navicat say " [Msg] Finished - Unsuccessfully " can you help me and explain how can i create sql database and test if it work.

thank you

i update my mysql server to 5.7 version and now i can create database without problems

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

On 4/18/2016 at 9:31 PM, judeoleborgne said:

and after if i continue when i launch arma3server i have this message in the console " mission altis life.altis read from bank " i think it was becausse sql doesn't work

>if you got this just take a look at the server log whats really happening.it should be described exactly whats up

i never had msg finished and unsuccessful before...it was most time finished or said what went wrong.

but is there a database now? so you see tables?

and do you have strict mode in the correct setting? 

Edited by hieve

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you disabled Strict Mode on MySQL?

Share this post


Link to post
Share on other sites

no for strict mode i don't know how enable or disabled 

for the database i think it's ok i have run it with heidisql.

where can i found happening.it? it wasn't in arma 3 folder

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok with TADST i can view the monitoring and i forgot the mods exile client now the server start.

but when i try to connect for lobby it's ok and after i have a black screen and i can't chose my spawn why?

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh god don't use TADST.

http://pastebin.com/49mcUNCY

^ use this it's all one line, use this in a .bat file and open it, if you have a black screen that means the server is not fully loaded or there is a problem with the server. using this bat fie above that i have sent you, you RPT file will be in a folder called "Exile" in the same folder as arma3server.exe - please get the latest RPT, upload it to pastebin, and send it to us.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok with your .bat i have this:

17:41:28 Dedicated host created.
17:41:30 BattlEye Server: Initialized (v1.210)
17:41:30 Autoinit is supported only for persistent missions!

Share this post


Link to post
Share on other sites

in heidisql i view  | connected : 00:12 h MySQL 5.7.12 disponibility : 01:55h | in waiting .

how can y test in database was ok and compatible with the server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.