• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
philizz

Error: No emtry 'bin\config.bin.CfgDifficultyPresets'

Question

Hello,

after I updated my Arma Server over the bat file I get this error, No entry 'bin\config.bin.CfgDifficultyPresets' when I want to

start the server.

How can I fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

You can find the location of this file with the -profiles=... launch parameter 

... should be in the root server directory (unless its located somewhere else) then go to users (located in ... )

you will then file ... .arma3profile

....arma3profile

difficulty="Custom";
class DifficultyPresets
{
	class CustomDifficulty
	{
		class Options
		{
			groupIndicators=2;
			friendlyTags=0;
			enemyTags=0;
			detectedMines=0;
			commands=0;
			waypoints=2;
			weaponInfo=2;
			stanceIndicator=0;
			reducedDamage=0;
			staminaBar=0;
			weaponCrosshair=1;
			visionAid=0;
			thirdPersonView=1;
			cameraShake=1;
			scoreTable=1;
			deathMessages=0;
			vonID=1;
			mapContent=0;
			autoReport=0;
			multipleSaves=0;
		};
		aiLevelPreset=2;
	};
	class CustomAILevel
	{
		skillAI=1;
		precisionAI=0;
	};
};

Use difficulty "Custom" in your servers config under the mission.

class Missions
{
	class Exile {
		template = Exile.altis; 
		difficulty = "Custom";    
	};
};

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I still get the error.

The Server is starting and you can join on it, but first when I hit ok in the dialog (I ever must click ok, so I cant let him restart automatically).

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

im having the same issue.

my config.cfg

Spoiler

hostname                            = "SSG PVE |DP|HVP|HLC|RHS|CUPV|CUPW|CUPU|Lift|Tow|Load|Rev (0.9.6)";
password                             = "";
passwordAdmin                          = "passwrodhere";
serverCommandPassword                = "passwrodhere";
logFile                                = "server.log";
verifySignatures                       = 0;
BattlEye                            = 1;
requiredBuild                         = 133596;
allowedLoadFileExtensions[]         = {:};
allowedPreprocessFileExtensions[]     = {"sqf"};
allowedHTMLLoadExtensions[]         = {"html"};
motdInterval                         = 5;               
maxPlayers                             = 50;        
voteMissionPlayers                     = 200;   
voteThreshold                         = 200;
disableVoN                            = 0;        
vonCodecQuality                     = 10;   
persistent                            = 1;       
kickDuplicate                         = 1;
equalModRequired                     = 0;
timeStampFormat                     = "short";
onUserConnected                     = "";
onUserDisconnected                     = "";
doubleIdDetected                     = "";
onUnsignedData                         = "kick (_this select 0)";    
onHackedData                         = "kick (_this select 0)";
onDifferentData                     = "kick (_this select 0)";
motd[]                                 = {"Welcome to the NEW SSG!", "www.SideShowGaming.Enjin.com", "Report any Issues with a Support Ticket on our Forums!" };

class Missions
{
    class Exile
    {
        template = Exile.Altis;
        difficulty = "Custom"; // ExileRegular or ExileHardcore
    };
};

headlessClients[]={"127.0.0.1"};
localClient[]={127.0.0.1}; 
battleyeLicense=1;

my SC.Arma3Profile  located C:\Arma\Server\SC\Users\SC

Spoiler

version=1;
blood=1;
singleVoice=0;
gamma=1;
brightness=1;
maxSamplesPlayed=96;
difficulty="Custom";
class DifficultyPresets
{
    class CustomDifficulty
    {
        class Options
        {
            groupIndicators=2;
            friendlyTags=0;
            enemyTags=0;
            detectedMines=0;
            commands=0;
            waypoints=2;
            weaponInfo=2;
            stanceIndicator=0;
            reducedDamage=0;
            staminaBar=0;
            weaponCrosshair=1;
            visionAid=0;
            thirdPersonView=1;
            cameraShake=1;
            scoreTable=1;
            deathMessages=0;
            vonID=1;
            mapContent=0;
            autoReport=0;
            multipleSaves=0;
        };
        aiLevelPreset=2;
    };
    class CustomAILevel
    {
        skillAI=1;
        precisionAI=0;
    };
};
sceneComplexity=1000000;
shadowZDistance=100;
viewDistance=3800;
preferredObjectViewDistance=3200;
terrainGrid=3.125;
volumeCD=10;
volumeFX=10;
volumeSpeech=10;
volumeVoN=10;
vonRecThreshold=0.029999999;
 

and my startup BAT

Spoiler

@echo off
color 0a
title Exile Monitor
:Serverstart
echo Launching Server
C: 
cd "C:\Arma\Server"
echo Exile Server Monitor... Active !
start "Arma3" /min /wait arma3server.exe -mod=@Exile;Kart;Mark;Heli;@HAP;@VSM;@DonkeyPuncheD_Exile_Addon_Mod;@HVP;@RHSAFRF;@RHSUSAF;@ASDG_JR;@hlcmods;@CUP_Weapons;@CUP_Vehicles;@CUP_Units; -servermod=@exileserver; -config=C:\Arma\Server\@ExileServer\config.cfg -port=2302 -profiles=SC -cfg=C:\Arma\Server\@ExileServer\basic.cfg -name=SC -autoinit -loadMissionToMemory -cpuCount=6 -exThreads=7 -high -world=empty -noPause -skipIntro -nosplash -noSound -maxMem=8192
ping 50.171.87.178 -n 15 >NUL
echo Exile Server Shutdown ... Restarting!
ping 50.171.87.178 -n 5 >NUL
cls
goto Serverstart

really pulling my hair out over this one.  Any help is appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.