• 0
DjIch1

Safezones are not safe

Question

Hey,

i set up an exile server witht the steps from this guide:

But for some reason im not getting a message when i enter or leave a safezone and i can get damage in safezones. I already checked the config and tried it with a stock mpmissions folder and @exileserver folder but i have still the same problem. But Vehicles do get unlocked if the are placed in the safezone.

What's wrong? o.O

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Did you add the new safe zones positions in the mission.sqm in your mpmission file?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

If you need a hand with it PM me and i will walk you through it with a quick tutorial of how it works :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Also can you make sure :

call ExileClient_system_map_initialize;

^^^^^ this line is at the bottom of your init.sqf file in your mpmission file

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hey,

it did not add the  call ExileClient_system_map_initialize; to the inti.sqf that was the Problem ;)

Thx

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.