CameraChick

Importing SQL from Pre-0.96

15 posts in this topic

I saved an .SQL of the DB prior to 0.96. 

Now that we have updated, I am trying to import the SQL and for some reason, it won't load. Using HeidiSQL to do so. I have even tried importing ONLY the constructions, territories, and storages but to no avail.

Has anyone had luck with this or be willing to take a donation to connect via FTPzilla and work the magic? =) Paying here!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create a DB version equal to that of the DB, then upgrade? Rather than importing it into an already updated DB.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Posted (edited)

21 hours ago, kuplion said:

Create a DB version equal to that of the DB, then upgrade? Rather than importing it into an already updated DB.

Seems feasible. Doing some research to figure out how to do this.

Edited by CameraChick

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update: This is the error from the report log:

15:47:52 "ExileServer - Done loading constructions!"
15:47:52 "ExileServer - Loading vehicles from database..."
15:47:52 "ExileServer - Done loading vehicles!"
15:47:52 "ExileServer - Loading containers from database..."
15:47:52 "ExileServer - Database Error: Error Statement Exception"
15:47:52 Error in expression <ase_handleBig;
};
};
(_result select 1) select 0>
15:47:52   Error position: <select 0>
15:47:52   Error Generic error in expression
15:47:52 File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_selectSingle.sqf, line 27

Could this mean that there is only an issue within the container section that could be easily resolved?

Share this post


Link to post
Share on other sites

that error means you didnt update your /@exile_server/ext2db/custom/exile.ini

Share this post


Link to post
Share on other sites

After too long of trying this, I am paying someone to import this stuff into the DB. The server is ready to go, just need the .sql imported. Will pay via PayPal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@CameraChick

add some diag_log lines to the createcontainer.sqf in the server, boot up the test server and voila you will see the culprit that it is erroring on and IMHO just delete it out and throw the player some poptabs and a kiss!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, DirtySanchez said:

@CameraChick

add some diag_log lines to the createcontainer.sqf in the server, boot up the test server and voila you will see the culprit that it is erroring on and IMHO just delete it out and throw the player some poptabs and a kiss!

This actually seems like a BRILLIANT idea! ... until I tried it. I couldn't find the createcontainer.sqf, and then realized I didn't even know how to put diag_log lines into it IF i found it!  AAAHHHH!!!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

let me turn on my rdp while at work and I'll get you a file name, then I'll write a diag_log line here

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, DirtySanchez said:

let me turn on my rdp while at work and I'll get you a file name, then I'll write a diag_log line here

Sanchez, did you have any luck? :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.