• 0
Paladin2436

[Solved] Black Screen on Login

Question

(Sorry, this was posted in the Wrong area. I have since deleted that post and moved it here.)

 

Greetings, I have a Server with Streamline Servers, and Exile is one of the Options. I have it loaded to the Server side of things, and I put the @Exile folder into bothy my Documents, and my Arma 3 Folder under Steam. I pointed Arma 3 to it and loaded it. It loads up the the character Spot screen where you pick your spot on the list. It even says Receiving files. and receiving Data. It load up the splash screen that says Altis Exile, and the Orange bar slides across the top of the screen above the map. it fully loads and then just up and goes to a Black Screen forever until I close Arma 3.

 

I uninstalled @Exile from my Folders, and Uninstalled Exile from my server, and reset the server, and logged in just fine, I walked about the map for at least 5 minutes. Whats the cause of this Black Screen? Im trying to load up Exile so I can then do the Zombies and Demons Mod.

 

Thank you for your time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19 answers to this question

  • 0

Ok, So I Updated the Exile Server side, and for a few brief moments I had sound, and it looked like everything would load. Then... Black Screen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Please send us your RPT (pastebin or hastebin it) and we can have a look as to what's going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Okay, Im not sure what Pastebin is as I've never used it. I assume you want Screen Shots of My Server Files and their locations. Yes?

Also, one MAJOR update that I was too tired to post about and that was I can log into other folks Exile Servers just fine. So I'm thinking it's on the Server end of things. Anyways, I will try and figure out this Paste Bin deal and get those Screen Shots asap. Thank you.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

http://pastebin.com/rjZHhzxU

 

Took me a minute to Google RPT. I am Guessing this is the Error Report you want. I have Multiples, but this was the last one before I gave up for the night.

 

Too early in the Morning. Ugh. Pre-Coffee

Edited by Paladin2436

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
28 minutes ago, Paladin2436 said:

http://pastebin.com/rjZHhzxU

 

Took me a minute to Google RPT. I am Guessing this is the Error Report you want. I have Multiples, but this was the last one before I gave up for the night.

 

Too early in the Morning. Ugh. Pre-Coffee

that is your client RPT, we need your server RPT. when you launch your server look at the launch peramaters there should be -profiles=blah (if there isint create one) just find that folder and the RPT should be in there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Oh Geeze, I am an Indiot! *Facepalm* sorry about that. Like I said, Pre-Coffee. Let me get that to you.

I found them. I am going to Pastebin 3 of them as there are about 6 here. Just got you wait for them to download.



 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
29 minutes ago, Paladin2436 said:

Oh Geeze, I am an Indiot! *Facepalm* sorry about that. Like I said, Pre-Coffee. Let me get that to you.

I found them. I am going to Pastebin 3 of them as there are about 6 here. Just got you wait for them to download.



 

just get the latest one

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Umm okay, this is weird. I have the Latest one. I open it in Notepad++ and copy all the text. I attempt to paste it into the Pastebin Window, and it Crashes the page Every time. So I try it here. Same thing. Crash.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
45 minutes ago, Paladin2436 said:

Umm okay, this is weird. I have the Latest one. I open it in Notepad++ and copy all the text. I attempt to paste it into the Pastebin Window, and it Crashes the page Every time. So I try it here. Same thing. Crash.

hastebin it

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well, It screws up Hastebin too. This is weird. Every time I try to Pastebin, Hastebin, or just plain put it here in Txtx, I get an "Aww Snap, an Error has occurred!" Message.

Going to keep trying.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.