Sign in to follow this  
Followers 0
NuFaN

Help Appreciated, with Namalsk and ryan Zombies

11 posts in this topic

I want Namalsk Exile and ryan zombies. I installed both, manage to make my way to figurely speaking 100 #kicks. But as i wander down the map of namalsk, not one zombie appears. Can anyone guid me on what and how to fix this. I never used ryan zombies, so be gentle.

NuFaN

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

The Ryanzombies mod only provides the models, animations, etc. It doesn't provide a spawn script, you have to put them down yourself. 

You need to either load up the mod and map into the editor and place zombies on the map, OR you can use a spawning script such as Exile-Z 2, which can be found here on the Exile forums in the releases section.

I recommend using Exile-Z 2. It is a very nice spawn system, and you won't have to place modules on the map. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, papahyooie said:

The Ryanzombies mod only provides the models, animations, etc. It doesn't provide a spawn script, you have to put them down yourself. 

You need to either load up the mod and map into the editor and place zombies on the map, OR you can use a spawning script such as Exile-Z 2, which can be found here on the Exile forums in the releases section.

I recommend using Exile-Z 2. It is a very nice spawn system, and you won't have to place modules on the map. 

i have exile, i have ryan, i have namalsk, i have all BE,

so now i just add exile-z... Ok i gonna try...

thanks @papahyooie

Share this post


Link to post
Share on other sites

@papahyooie

i added the exilez to exileserver\addon, but in rtp this error appears, server does not completly boot..

20:40:21 Warning Message: Script exilez\init\fn_init.sqf not found

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Did you follow the installation instructions in the first post here:

And did you make sure to pack it into a pbo file?

 

Edited by papahyooie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Also, did you ONLY put the PBO file in @exileserver/addons ?

Or the whole ExileZ-2Master folder?

Edited by papahyooie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

i probably messed up with deleting of trigger 3 4 5. also the missionfile was corrupt.

original exilez and original namalsk mission works for as far rtp shows.

 

edit: Still see no zombies, gonna try tomorrow again, thanks for now... 

Edited by NuFaN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ah ok. Yea that would do it. Here'a s working fn_init.sqf for Namalsk, if you want it. It's got the triggers deleted properly for Namalsk. Edit the options to your liking, and you're good to go. 

http://pastebin.com/TYvMkcst

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

24 minutes ago, papahyooie said:

Ah ok. Yea that would do it. Here'a s working fn_init.sqf for Namalsk, if you want it. It's got the triggers deleted properly for Namalsk. Edit the options to your liking, and you're good to go. 

http://pastebin.com/TYvMkcst

that is awesome bro... thanks gonna look in to this tomorrow... Do they also spawn in the woods and stuff xD

Edited by NuFaN

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.