• 0
killkillkill

exile host havoc

Question

Guys / gals...

I am moving from arma2oa servers to an exile mod server. What a learning curve and world of difference.

I am therefore a noob. I have searched and cannot find the command line params to start the server. I can add a custom command line...but what exactly do I add (besides @exile and @exileserver) to enable it, besides default? Thanks for any help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

15 answers to this question

  • 0

That's it, unless you're running a non-standard map or other mods.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm not from HostHavoc but generally speaking "-mod=@Exile;@ExileServer;" should be all you need, if you're running anything else custom then "-mod=@Custom1;@Custom2;@Exile;@ExileServer;" I was assisting a friend of mine who was with HostHavoc :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Posted (edited)

On 5/14/2016 at 10:01 PM, killkillkill said:

Guys / gals...

I am moving from arma2oa servers to an exile mod server. What a learning curve and world of difference.

I am therefore a noob. I have searched and cannot find the command line params to start the server. I can add a custom command line...but what exactly do I add (besides @exile and @exileserver) to enable it, besides default? Thanks for any help.

I use Host Havok and have been pretty pleased with them and their service. I run a #$#$ ton of mods so if you need any help or tips post back here and I will help when I can. 

Edited by Timmay

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks Timmay. I have been able to figure out most of the issues. Except for rcon.. HH give me wrong params for the server.cfg and have not replied to my statement that it does not work.

Do you use an rcon and if so, what is the correct line that goes in the server.cfg?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

9 hours ago, killkillkill said:

Thanks Timmay. I have been able to figure out most of the issues. Except for rcon.. HH give me wrong params for the server.cfg and have not replied to my statement that it does not work.

Do you use an rcon and if so, what is the correct line that goes in the server.cfg?

What line specifically? The only dependency between the two is the serverPassword = "" in your exile_server_config.pbo (which is listed as serverCommandPassword in your A3DS\server.cfg needs to be the same and the rest is self explanatory. Also, quote me so I am alerted by your reply. 

Edited by Timmay

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, Timmay said:

What line specifically? The only dependency between the two is the serverPassword = "" in your exile_server_config.pbo (which is listed as serverCommandPassword in your A3DS\server.cfg needs to be the same and the rest is self explanatory. Also, quote me so I am alerted by your reply. 

The servercommandpassword does not work as an rcon password.

I tried it anyways and it does not work.

HH said that there has to be an rcon command.. Specifically they said: " It would be: RConPassword password ".

I tried it and different variations such as RCon_Password= "password"; and RCon_Password= password; . To no avail.

The 3 different rcons that I tried would not work with either the servercommandpassword nor any of these variations.

On my arma2oa server, there is no extra rcon commands needed. I just use the log in password.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, killkillkill said:

The servercommandpassword does not work as an rcon password.

I tried it anyways and it does not work.

HH said that there has to be an rcon command.. Specifically they said: " It would be: RConPassword password ".

I tried it and different variations such as RCon_Password= "password"; and RCon_Password= password; . To no avail.

The 3 different rcons that I tried would not work with either the servercommandpassword nor any of these variations.

On my arma2oa server, there is no extra rcon commands needed. I just use the log in password.

Sorry lol, that is probably the only thing I don't do on HH. I assume you are trying to actually use some remote console software to manage which is something I don't do. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Quote
On 5/21/2016 at 4:08 PM, Timmay said:

Sorry lol, that is probably the only thing I don't do on HH. I assume you are trying to actually use some remote console software to manage which is something I don't do. 

Hey I recently rented a server from HH, and ive been having issues setting it up. My mods dont all seem to be working and my server gets stuck on creating. Any ideas?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@GatorKC How recent is recent and what mods? Have you tried to get exile up and running first, BEFORE you start modding the server with addons?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@Timmay Recently by last night, however ive been working on it for hours and hours. I ran it up with exile first and it was working then, I believe the server isnt loading the map. Im just using the CUP mods, Exile, and CBA. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.