Sign in to follow this  
Followers 0
dragoragoda

{HELP}parachutespawning = 0 still parachuting in

7 posts in this topic

I have spent the last 6 hours browsing the entire forum for a way to make this work and alas i am hoping some of you here have an answer i might have missed

 

I can spawn in and i am always with parachute halo jumping in.

 

    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////
    // PLAYER SPAWN CONFIGURATION
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////
    class BambiSettings
    {
        loadOut[] = {"ItemCompass", "ItemMap", "Exile_Item_XM8", "ItemRadio", "Exile_Item_Energydrink", "Exile_Item_BBQSandwich"};
        parachuteSpawning = 0;
        parachuteDropHeight = 0;
        protectionDuration = 10;
        spawnZoneRadius = 500;
        spawnZoneVehicles[] = {{3, "Exile_Bike_OldBike"}, {3, "Exile_Bike_MountainBike"}};
    };

 

RPT has no errors and i can spawn in just fine.

My goal was to disable the parachutes and allow players to choose a spawn location.

Any and all help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

You need to look at line 4840 and start from there:

		/**
		 * Enables or disables parachute spawning.
		 *
		 * 1 = On
		 * 0 = Off
		 */
		parachuteSpawning = 1;

		/**
		 * Enables or disables halo jumping. Only applies 
		 * if parachute spawning is enabled.
		 *
		 * Remember that if you enable halo jump, it is adviced
		 * to adjust the parachuteDropHeight to something around
		 * 1km or so.
		 *
		 * 1 = On
		 * 0 = Off
		 */
		haloJump = 1;

Set those both to 0.

If that doesn't work, get a fresh config file and start again.

Edited by kuplion

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I will try that again but past few times i have replaced the config.cpp and redone it i still parachute in.  The snippet i posted above was just my last attempt.  

anyhow thanks for the quick reply i will try it once more.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The other thing to consider is do you have any other mods or custom code that is overriding the paracute config?

Share this post


Link to post
Share on other sites

After a cup of coffee and waking up and going back to looking i noticed i had a second pbo in same folder with similar name. after closer examination i found that they were the same file somehow made a copy but with a different name.

 

Thanks for the quick and helpfull responses much appreciated.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happy to help. I generally find all work with Arma requires coffee. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/19/2016 at 6:12 AM, dragoragoda said:

After a cup of coffee and waking up and going back to looking i noticed i had a second pbo in same folder with similar name. after closer examination i found that they were the same file somehow made a copy but with a different name.

 

Thanks for the quick and helpfull responses much appreciated.

Wtf? After reading this because I had the same problem.

This exact same thing happened to me except for it was called exile_server not exile_cherno

How the fuck ? Woah.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.