• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Sob-

Kicked from game

Question

when i join my exile server i get kicked after the group chat shows up in chat  

please help

Share this post


Link to post
Share on other sites

32 answers to this question

  • 0
21 minutes ago, Sob- said:

when i join my exile server i get kicked after the group chat shows up in chat  

please help

Have you added any other mods?

Do you have Exile enabled?

Do you have the key for Exile inside the keys folder in the arma3server? (key comes with server download)

If you are using other mods did you do what i said above ^ but instead of it being located in the server download it should be inside the @mod\keys

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

mods i have installed are these (the ones that are green) : http://prntscr.com/b71k4e

yes all the keys are in 

custon command line is : 

-ip=149.202.195.144 -port=2332 -noPause -noSound "-cfg=A3DS\basic.cfg" -ranking="" -par="" "-config=A3DS\server.cfg" "-profiles=A3DS" "-servermod=@ExileServer" "-mod=@Exile;@CBA_A3;@CUP_Terrains_Core;@CUP_Terrains_Maps;@CUP_Units;@CUP_Vehicles;@CUP_Weapons" -world=empty -disableServerThread -autoinit

 

heres a pic of settings : http://prntscr.com/b71ku7

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
27 minutes ago, Sob- said:

mods i have installed are these (the ones that are green) : http://prntscr.com/b71k4e

yes all the keys are in 

custon command line is : 

-ip=149.202.195.144 -port=2332 -noPause -noSound "-cfg=A3DS\basic.cfg" -ranking="" -par="" "-config=A3DS\server.cfg" "-profiles=A3DS" "-servermod=@ExileServer" "-mod=@Exile;@CBA_A3;@CUP_Terrains_Core;@CUP_Terrains_Maps;@CUP_Units;@CUP_Vehicles;@CUP_Weapons" -world=empty -disableServerThread -autoinit

 

heres a pic of settings : http://prntscr.com/b71ku7

Make sure you have all the mods enabled, and you are using the latest version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 minutes ago, StokesMagee said:

Make sure you have all the mods enabled, and you are using the latest version.

the mods are enabled through arma launcher and not sure how you check the versions 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
11 minutes ago, Sob- said:

the mods are enabled through arma launcher and not sure how you check the versions 

Go and look at the logs and them maybe we can help you a little better.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

Heres the Logs 

http://pastebin.com/4s2nA3Mc

the server is now showing it is exile on altis .. that never happend before but i stil get kicked

Edited by Sob-

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

ive got it setup and working thanks for help but its stuck on requesting bambi when spawning and brings me back to slot menu

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

              ok will do that were is the  my.ini/my.cnf  folder 

Edited by Sob-

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I take it you have a dedi so it's going to be in C:\ProgramData\MySQL\MySQL Server 5.6.

Make sure you have your hidden folders enabled so you can see them mate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.