• 0
OrbDamu

Mod Loot Refuses to Spawn.

Question

Sorry for the repost, but no one seems to visit the portion of the forums I posted the issue. I know that someone made a post regarding this topic awhile ago, but the solution that was left was no solution at all so I needed to make one of my own. The problem I'm having is that even though I've configured my loot tables, prices and new weapon classes, I still cannot get items from CUP_Weapons to spawn naturally. I can spawn them in directly on myself or another and use them, but when I try to spawn them onto the ground in front of the individual that too doesn't work. I also tried using two separate loot table creators which both ended in the same result: no cup loot spawning. I'll post some info below that I hope will be useful in diagnosing my problem.

Mods Installed: Exile, CBA_A3, CUP_Weapons, Dragonfyre Sound Pack

Addons/Scripts: DMS, Occupation, infiSTAR

Exile.Altis config.cpp: http://pastebin.com/TZa1x1X4

exile_server_config config.cpp: http://pastebin.com/yKwvLB36

RPT Log: http://pastebin.com/BZajNwT1

Having tried the loot table generator in the Exile downloads section and the one provided by QG gaming, I'm not sure what else to try. Perhaps it is an infiSTAR issue? Any help would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Posted (edited)

4 hours ago, second_coming said:
4 hours ago, second_coming said:

try this for your exile_server_config/config.cpp
http://pastebin.com/dtZVERJ7

ps. your Occupation is way out of date :D

try this for your exile_server_config/config.cpp
http://pastebin.com/dtZVERJ7

ps. your Occupation is way out of date :D

Thanks for the help but that gives me this error in my RPT:

ErrorMessage: File exile_server_config\config.cpp, line 1662: /CfgBuildings.land_1: Member already defined.

I've been meaning to upgrade my Occupation forever now, but I keep running into other problems. As soon as I figure out why this isn't working I'm going to run the update. This crap is beyond me right now as I'm 100% unsure what could be causing it. I'm physically willing to give someone 10$ to solve this damn problem.

 

Edited by OrbDamu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

revert back to the standard exile_server_config\config.cpp you have duplicate building entries which is stopping it working

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well what I don't understand is that all of the normal exile loot is spawning just fine. It only seems to be the cup loot that doesn't spawn. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.