GamersRoost

Arma 3 1.60 update - visual effects seem a bit off

19 posts in this topic

Here is at 3500 View distance.

73816360BACBCF31D79D2D488284AF9B07FCC940

and at 1 K

 

0404857B1C6E6B64114E06B7CC4C0B186F54E697

 

Good news is that atleast it looks like some form of nuke has gone off and removed the atmosphere.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah just a "bit" off. Is this causes by the terrain not supporting the updated visuals?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

CUP has done updates to fix this apparently.

Not been able to test, if you still use AiA than I think your out of luck.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can confirm the CUP Terrain update works fine no graphis issiue

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's because both ARMA and CUP just got updated :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Except everything with CUP Terrains is now HIDEOUSLY bright even when overcast, foggy, and rainy! :/

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, kuplion said:

Except everything with CUP Terrains is now HIDEOUSLY bright even when overcast, foggy, and rainy! :/

Agree esseker map does seem very bright.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe best solution for this is that Exile remove the saturation color, with the new lighting there is no need of that anymore. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, LegolasXp said:

I believe best solution for this is that Exile remove the saturation color, with the new lighting there is no need of that anymore. 

For anyone that wants to try that, put this at the bottom of initPlayerLocal.sqf:

ppEffectDestroy ExileClientPostProcessingColorCorrections;
ppEffectDestroy ExileClientPostProcessingBorderVignette;

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, BetterDeadThanZed said:

For anyone that wants to try that, put this at the bottom of initPlayerLocal.sqf:


ppEffectDestroy ExileClientPostProcessingColorCorrections;
ppEffectDestroy ExileClientPostProcessingBorderVignette;

 

Is this code good. I tried it and got script errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.