madisoncourto

mission.sqf issue

13 posts in this topic

I'm able to add a custom trader at coords {23487.5,18688,0.00143909}; but when I add a custom spawn location with

position[] = {23487.5,18688,0.00143909}; my server locks as normal on restart but never unlocks, I'm able to set position to an array of other working spawn locations and it works fine.

Am I mission something here?

EDIT: now it's starting but puts me in the middle of the ocean.

Edited by madisoncourto

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Check your servers RPT log for script errors or atleast post a pastebin copy of it here, kinda hard to provide any assistance when the information provided is this vague.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It would go in the initPlayerLocal.sqf

Really, I have added other spawn locations to mission.sqf and they have worked fine.

Could you please give me an example of what can be added there?

Check your servers RPT log for script errors or atleast post a pastebin copy of it here, kinda hard to provide any assistance when the information provided is this vague.

There are no script errors related to it as it appears to be valid, it shows on the map with the correct x and z coord but not where it should on the y so it's at the bottom of the map.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok sorry this was my bad i thought you were talking about a trader spawning in. I really have no idea how to do new spawn points, it sound to me like you need to set the y coord.  Anything done to the mission.sqm can be seen in the editor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Share you RPT
 
Allready asked and you reply: "There are no script error"

But you didn't spawn at the good place then .... there are probably a error somewhere ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not just your RPT... Post your entire mission.sqm too... There maybe an error somewhere else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In mission.sqm coords are [X,Z,Y]. Why I dont know...

Normally they come from the editor as [X,Y,Z] and stuff will not work unless you swithch Y and Z coordinates.

position[] = {23487.5,18688,0.00143909};

should be

position[] = {23487.5,0.00143909,18688};

and you would have a point at Almyra somewhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.