• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
wedgelet

Igiload issue

Question

Hi, I'm trying to get igiload working on my server, I've added the igiload folder to my map file in mpmissions and added the line of code to my init.sqf but all I get in game is the initial message when I join saying that igiload has loaded but no option to load crates onto vehicles such as the van :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0
On 6/8/2016 at 8:21 AM, wedgelet said:

Hi, I'm trying to get igiload working on my server, I've added the igiload folder to my map file in mpmissions and added the line of code to my init.sqf but all I get in game is the initial message when I join saying that igiload has loaded but no option to load crates onto vehicles such as the van :/

Are the crates you trying to load listed in Igiloads config?

Is this what you added to your missions folders init.sqf:

[] execVM "IgiLoad\IgiLoadInit.sqf";

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hi, i had this error and found that if you user igiload exile it works a treat as it already has all of the exile vehicles etc defined : 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Thanks will try these out, been busy with work in RL and only got back to the server yesterday for abit, will update again when I've tested these solutions.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Posted (edited)

Hello , 


I would add 
Taru the container the trader ? 

 

"desoler pour mon anglais ^^ "

 

Edited by phil91600

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.