• 0
deck123

Bad Vehicle type

Question

So I have just added infiSTAR to my server and now when I try Enter any cup vehicles I get kicked off I have been reading that the vehicles need to be white listed ? It would be much appropriated if someone could point me in the right direction e.g. where the files are and how to change them. thanks 

I am using Host Havoc provider, I have also checked logs and says it is infistar - bad vehicle 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

  • 0

Either add the vehicles you want to use to the whitelist or disable the vehicle check for this. Make sure to have the latest InfiSTAR as well to have some of the configs somewhat easier. (Should also be an option for it to allow vehicles from mods and what so not)

 

May you still not figure this out then I'm sure @infiSTAR could help you out further.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You pretty much said anything

it's also pretty clear if he takes a look into the config file :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
8 hours ago, infiSTAR said:

You pretty much said anything

it's also pretty clear if he takes a look into the config file :)

Is this the config file in infiSTAR ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It's named

"EXILE_AHAT_CONFIG.hpp"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, infiSTAR said:

It's named

"EXILE_AHAT_CONFIG.hpp"

I attempted to change this yesterday and still had the same issues, I even deleted everything in the blacklist, but still no luck, I couldn`t find a UVC though, just UVC admin. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Your problem is the white list

VehicleWhiteList_check <--

if you have it to true, it allows only the vehicle types in the white-list below

just set it to false

VehicleWhiteList_check = false;

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
15 hours ago, infiSTAR said:

Your problem is the white list

VehicleWhiteList_check <--

if you have it to true, it allows only the vehicle types in the white-list below

just set it to false

VehicleWhiteList_check = false;

 

That has worked, thank you for the help :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.