Wubstah

Server Wont Start After Editing Config.cpp

5 posts in this topic

Posted (edited)

Hi..

So I edited my config.cpp from inside my .pbo and started up my server. It threw up the error

"ErrorMessage: File mpmissions\__cur_mp.Chernarus\description.ext, line 78: /CfgVehicleCustoms/: Missing '}'"

I have checked my description.ext and can't seem to locate the issue and would greatly appreciate help!

my description.ext

Spoiler

// https://community.bistudio.com/wiki/Description.ext#forceRotorLibSimulation
forceRotorLibSimulation = 2;

// https://community.bistudio.com/wiki/Description.ext#disableChannels
disableChannels[] = {0, 2};

author = "Exile Mod Team";
loadScreen = "exile_client\texture\mod\logo.paa"; 
onLoadMission= "www.exilemod.com";
OnLoadIntro = "";
OnLoadIntroTime = false;
OnLoadMissionTime = false;
onLoadName = "Exile Mod";

class Header
{
	gameType = Sandbox;
	minPlayers = 1;
	maxPlayers = 100;
};

// DO NOT CHANGE THIS! +
showHUD = 0;

respawn = "BASE";
respawnDelay = 120;
respawnDialog = 0;
respawnOnStart = 0;
respawnButton = 1; 
respawnTemplates[] = {"Exile"};


// These are broken as fuck, do not use them!
corpseManagerMode = 0;
corpseLimit = 20;
corpseRemovalMinTime = 1800;
corpseRemovalMaxTime = 3600;
wreckManagerMode = 0;
wreckLimit = 2;
wreckRemovalMinTime = 60;
wreckRemovalMaxTime = 360;



// DO NOT CHANGE THIS! -

// When scripted player is enabled, game no longer shows "No player select" error message upon mission start when no player unit is present. 
scriptedPlayer = 1;

// Automatically take a free slot in lobby
joinUnassigned = 0;

// Removes all playable units which do not have a human player.
disabledAI = true;

// Disable dropping items while swimming
enableItemsDropping = 0;

// Briefing will still be displayed until all clients are connected and done loading :(
briefing = 0;

// Defines if the debriefing is shown or not at the end of the mission. 
debriefing = 0;

// Allow RPT loging
allowFunctionsLog = 1;

// Allows access to the Debug Console outside of the editor during normal gameplay. 
// 0 = Default behavior, available only in editor
// 1 = Available in SP and for hosts / logged in admins
// 2 = Available for everyone
enableDebugConsole = 0; // 2 = dangerous in MP

// NO NO NO
allowFunctionsRecompile = 0;

class CfgRemoteExecCommands {};

#include "config.cpp"

 

 

Edited by Wubstah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone have any ideas? Can't seem to wrap my head around this issue and its driving me crazy lol :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
6 minutes ago, Hell Raiser said:

I am guessing thier was a } missing in your config.cpp?

Yeah, the issue was inside config.cpp 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.