Sign in to follow this  
Followers 0
Timmay

Bug

5 posts in this topic

Seems like with v0050 it will pull vests and uniforms that are bugged but when it replaces it all contents of said uniform and items are gone. My players are seeing the hint and then when they go into inventory everything they had is gone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there another fix for something like that running? Haven't had any reports of problems from MGT yet and Daves player usually report fast :P

for the next patch I'll make it scheduled and add a 0.1 second sleep in between but I still have high hopes that arma is actually going to fix this issue.... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

@infiSTAR

No but the two players I got the complaint from are new to Arma and complain a bunch so there is a good chance I am being quick to the gun, if you have no complaints then it is either an issue on my end or players suffering from dementia probably the later of the two. Thanks for the reply bud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hehe you should test the bounding mines on them ;P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am getting complaints of uniform and item removal as well on my server. Not sure it is infistar or not but has started happening.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.